Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

13.06.2017 - 11:46 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy Mahallesindeki kanalizasyon inşaatı temel atma törenine katıldı.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İnşası TESKİ tarafından yapılacak kanalizasyonun temel atma törenine, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal, TESKİ Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bu anlamda ilçemizi elinizle kazsanız tarih fışkırıyor. Yine yaz aylarında nüfus artışı yaşanıyor. Bu yüzden çalışmalarda zorluklar yaşanabiliyor. Bizim Şarköy'den Marmara Ereğlisi'ne kadar her sahilimize Mavi bayrak almak gibi bir amacımız var. TESKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa'nın şahsında tüm TESKİ çalışanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Marmara Ereğlisi'nde yaşanır ama en önemlisi Marmara Ereğlisi'ne aşık olunur."

Haberin Devamı

Tören, konuşmaların ardından kanalizasyon inşaatının temelinin atılması ile son buldu.

-İl Müftüsü İpekten Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Albayrak ve İpek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda Albayrak, İpek'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Müftü İpek de belediyenin çalışmalarını takip ettiğini ve bu çalışmalarla Tekirdağ'ın daha da güzel bir şehir olacağını ifade ederek Albayrak'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

-Albayrak iftar programına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediyesinin Sultanköy Mahallesinde düzenlediği iftar programına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sultanköy Stadında gerçekleşen iftar programına Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediyesi Başkan Vekili Oğuz Çakmak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcı İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Albayrak iftar programında vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi.

Marmara Ereğlisi İlçesinde gerçekleşen yatırım ve hizmetlerin süreceğini belirten Albayrak, vatandaşlara Ramazan ayının hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.