Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

14.06.2017 - 12:03 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesine kazandırılan yeni iş makinelerini inceledi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, güvenli ve kaliteli hizmet için çalışan Büyükşehir Belediyesi, daha iyi hizmet sunmak kapsamında Fen İşleri Daire Başkanlığı’na 7 adet yeni iş makinesi kazandırdı.

Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ile birlikte, İller Bankası Kredisi ile alınan 1 adet 50 ton kapasiteli ekskavatörü, 1 adet 3,5 ton kapasiteli forklifti, 3 adet 2,5 ton kapasiteli yama silindirini ve 2 adet mini kazıcı yükleyiciyi inceledi.

-Süleymanpaşa Belediyesi Tema Park projesi için imzalar atıldı

Süleymanpaşa Belediyesinin projelerinden biri olan Tema Park'ın yapımı için yüklenici firma ile imzalar atıldı.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilen imza töreni ile üstlenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Haberin Devamı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ihaleyi kazanan Dal Tema Park AŞ firmasını temsilen firma sahibi Özcan Dal, protokol imzaladı.

Törende açıklamada bulunan Eşkinat, "Tema Park Süleymanpaşa için çok önemli bir yatırım olacak. Süleymanpaşa, Trakya’da örneği olmayan bir tesis kazanacak." dedi.

İmza törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eşkinat ve Dal’ı tebrik etti.

Tema Park projesinin hayata geçirilmesi için Dal Tema Park AŞ ile Süleymanpaşa Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokolün ardından, Gündoğdu Mahallesi 2752 ve 2755 adalar arasında kalan 52 bin metrekare alan üzerinde kurulacak Tema Park için çalışmalara başlanacağı belirtildi.

-Tekirdağ Büyükşehir Belediye meclis toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olağan Meclis Toplantısı kapsamında düzenlenen Haziran 2017 Dönemi 1. birleşimi yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Haziran 2017 Dönemi 1. birleşimi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Tekirdağ Büyükşehir Meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, komisyon raporlarına ait dosyalar da meclise sunularak karara bağlandı.

Haberin Devamı

Olağan Meclis toplantısında ayrıca gündem konuları hakkında CHP, AK Parti ve MHP grubu üyeleri tarafından görüş bildirildi.

Toplantı sonunda Albayrak, meclis üyelerine teşekkür ederek, önerileriyle ilgili değerlendirme ve düşüncelerini iletti.

Albayrak, belediyenin kent genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili olarak yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere tüm ilçe belediye başkanları ve üyeleriyle dayanışma içinde Tekirdağ'ın daha da gelişmesi ve büyümesi için çalışacaklarını belirtti.