Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

20.08.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, basın toplantısının Şarköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Albayrak, Şarköy'ün Tekirdağ'ın 11 ilçesi içerisinde turizmi en gelişmiş yer olduğunu aktardı.

Şarköy'ün turizminin yanı sıra bağcılık, zeytincilik, gibi tarım alanlarında da önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

"Şarköy'ün 11 ilçemiz turizmi, bağcılık, zeytincilik, tarım ürünleri ve konumu nedeniyle önemli yere sahip. 1978 yılında Şarköy'e 29 yaşında fabrika müdürü olarak geldiğim zaman, şimdi yeniden kazanmayı düşündüğümüz eski Tekel Şarap Fabrikasında müdürlük yapmıştım. 30 Mart 2014 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra il yeniden yapılandı. Şarköy ilçemizin nüfus artışı fazla olmamasına rağmen yaz kış nüfusu arasında çok fark var.

Haberin Devamı

Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra Şarköy ilçesinin yaz kış nüfusu arasında yaşanan farklılıkları göz önünde bulundurduk ve yatırımlarımızı bu duruma göre ayarladık. Böyle önemli bir ilçeye doğalgaz gelmesi ile ilçenin yaz döneminin 7 aya çıkması ve buna göre hem nüfusunun hem de ziyaretçi sayısının artmasını bekliyoruz."

- Albayrak, Şarköy'de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.

Açıklamada, Albayrak'a Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da eşlik ettiği kaydedildi.