Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

20.10.2017 - 17:49 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cengiz Günay'ı makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcısı Karakoç'un oda çalışmaları hakkında Başkan Günay'dan bilgiler aldığı aktarıldı.

Günay, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Başsavcı Karakoç'a teşekkür etti.

- Büyükşehir Belediyesinden çiftiçilere eğitim

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca çiftçilere "ürün ve hayvan" yetiştirme konulu eğitim verilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, eğitimlerde "Kooperatifçilik, yem bitkilerinde üretim teknikleri, buğdayda gübreleme, buğday ve ayçiçeğinde yabancı ot, koyun yetiştiriciliği, süt sığırlarında besleme ve hastalıkları" gibi konuların işleneceği ifade edildi.

Bu arada eğitimlerin, Büyükşehir Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereğince öğretim üyeleri tarafından verileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

- Günay'dan Candan'a ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cengiz Günay, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Candan'ı makamında ziyaret etti.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Günay ve Candan'ın oda çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundukları aktarıldı.

Açıklamada, Candan'ın ziyaretten memnuniyet duyduğu ifade edilerek Günay'a teşekkür ettiği kaydedildi.