Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

20.02.2018 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) sporcuları, Muay Thai Şampiyonası'ndan 3 altın 3 bronz madalyayla döndü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından organize edilen Ercan Özhan Büyükler ve Gençler Bay-Bayanlar Türkiye Şampiyonası'na, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 18 sporcu ile katıldı.

6 gün süren şampiyonada, A Klas grubunda Furkan Semih Karabağ 67 kiloda ve Batuhan Boral 75 kiloda, B Klas grubunda Rıfat Kaya 91 kiloda Büyük Erkeklerde Türkiye Şampiyonu, Alt Gençler 60 kiloda Hasan Emre Yiğit, Üst Gençlerde 60 kiloda Bünyamin Coşkun ve Büyük Erkeklerde 57 kiloda Mertcan Saltan Türkiye 3'üncüsü oldu.

ÇBSK'nın güzel başarılara imza attığını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ''Spor kulübümüz farklı spor dallarında faaliyetlerini yürütüyor. En son Muay Thai dalında sporcularımız ciddi derecelere imza attı. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Haberin Devamı

- Taşeron Personel Tespit Komisyonu çalışmaları sona erdi

696 sayılı kanun hükmünde kararname hükümlerine göre taşeron personelin belediye şirketine geçirilmesi sürecinde kurulan tespit komisyonunun çalışmalarında sona gelindi.

Başvuruları kabul edilerek sınava girmeye hak kazanan taşeron personellere ait listeler 19/02/2018 tarihinde Çorlu Belediyesi resmi internet sitesinde yayınlandı. Buna göre başvuruda bulunan 651 taşeron personelden 583’ünün başvurusu kabul edilirken 68’inin başvurusu ise reddedildi.

Sonuçlar aynı zamanda müdürlüklerin şantiyelerindeki duyuru panolarına da asıldı.

Başvurusu kabul edilen taşeron personeller, girecekleri sınavı kazandıktan sonra Çorlu Belediyesi Hizmet ve Personel Anonim Şirketine geçirilecekler.

Tespit komisyonu kararına göre sınava girme hakkı elde edemeyenler, ilan tarihinden itibaren 21/02/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Tekirdağ Valiliği bünyesindeki itiraz komisyonuna gerekçelerini de belirtmek suretiyle yazılı olarak başvurabilecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı ve Tespit Komisyonu Başkanı Kemaleddin Avcı, ''Tespit komisyonu olarak bir aydır yoğun bir tempo ile çalışarak başvuruları sonuçlandırdık. Bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı Tespit Komisyonu üyeleri Mali Hizmetler Uzmanı Fatih Yalaza, gıda mühendisi Arzu Gökay, Çevre Sağlığı teknisyeni Sercan Tuncaya ve Çorlu Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay’a teşekkür ediyorum. Sonuçlar belediyemiz ve çalışanlarımız hakkında hayırlı olsun.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

- Ergene’de kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak bu projeleri hazırladıklarını kaydetti.

İlçe genelinde yol çalışmalarının yanı sıra kilit parke taşı döşeme işlemlerinin de devam ettiğini belirten Yüksel, ''İlçe genelinde birçok mahallenin asfaltlama, kilit parke taşı döşeme ve yol onarım bakım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor'' dedi.

Haberin Devamı

Yüksel, ihtiyaç duyulan bölgelerde de kilit parke taşı döşeme çalışmalarının hava şartlarının el verdiği sürece devam edeceğini kaydetti.