Apple AirPods 2 beklerken Apple'dan yeni şarj kutusu geldi

AirPods 2 beklerken Apple'dan yeni şarj kutusu geldi

15.09.2017 - 14:17 | Son Güncellenme:

Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği iPhone X etkinliğinde AirPods 2 mi tanıtılacak diye merak ederken, şirket yeni şarj kutusunu duyurdu. Çıkan haberlere göre yeni şarj kutusunun fiyatı ise 69 dolar olacak.

AirPods 2 beklerken Appledan yeni şarj kutusu geldi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone X etkinliğinde insanlar yeni kablosuz kulaklık Airpods 2'yi beklerden Apple, yeni şarj kutusunu duyurdu. Çıkan habere göre, Apple AirPods için yeni şarj kutusu yıl sonuna doğru 69 dolar karşılığında satışa çıkacak.

MacRumors'a göre söz konusu rakamın mevcut şarj ünitesinin garanti kapsamı dışındaki değişimlerinde talep edilen ücret olduğuna dikkat çekiliyor. Apple’ın dönüşümü nasıl gerçekleştireceği merak ediliyor.

Şirket sadece yeni ürünü envanterine ekleyip orijinal 159 dolarlık AirPod'ların yanında aynı fiyata mı yoksa hafif revize yaparak mı satacak? Apple, AirPod sahiplerinin yeni cihaza geçmesine izin verececek ve bununla bağlantılı bir ücret mi olacak? belli değil. Apple’dan resmi açıklama gelene kadar bu konudaki belirsizlik devam edecek.

Haberin Devamı

Apple AirPods’u geçtiğimiz yıl tanıtmış ve kulaklık jakından vazgeçmesinin ardından "gelecek kablosuz" mesajını vermeye çalışmıştı. Bu haftaki etkinlikte yeni AirPods'tan bahsedilmemesi, şirketin geçtiğimiz yıl duyurduğu hedefe ulaşma konusunda kendisinden emin olduğunun bir göstergesi olabilir.