Teknoloji Apple bu akşam çok farklı bir ürün daha tanıtabilir

Apple bu akşam çok farklı bir ürün daha tanıtabilir

12.09.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

Apple, bugünkü büyük etkinliğinde yeni iPod müzik çalarını tanıtabilir. Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak etkinlikte çerçevesiz ekranlı iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus da tanıtılacak.

Apple bu akşam çok farklı bir ürün daha tanıtabilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Golden Master adıyla iOS 11'e gelen güncelleme, başta Face ID sisteminin çalışması için düzenlenen arayüz ekranı olmak üzere yeni iPhone'lar hakkında bilinen çoğu özellikleri ortaya çıkarmıştı.

Apple'ın bugün Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak büyük etkinliğinde iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 ve Apple TV (2017) gibi yeni ürünlerini kullanıcılara tanıtacak. Yeni gelen bir rapora bu listede yeni bir iPod touch bile olabilir.

Sızıntılarıyla ünlü Benjamin Geskin'in iddiasına göre iOS 11'in Golden Master sürümünde iPod’a ait izler var. iPhone X’te olduğu gibi yeni iPod’un da yüz tanıma sistemine destek vereceği belirtiliyor.

Yeni iPhone'un yüz tanıma özelliğini parmak izi tarayıcının alternatifi olarak duyuyoruz ki bu telefonun ön yüzünü ekranla daha fazla doldurmayı da mümkün kılıyor. Apple iPhone için bu tasarımı benimsiyorsa, yeni iPod touch'a da uygulayabilir.

Haberin Devamı

Apple genellikle iPod modellerini 2-3 yıllık aralıklarla tanıtıyor. iPod Touch çıkış tarihleri şu şekilde, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2015.

İddiaların hepsinin doğruluğunu bu akşam öğreneceğiz. Apple etkinliğini canlı olarak bu akşam sizlere aktaracağız, takipte kalın.