Teknoloji Apple’dan da bir patlama haberi

Apple’dan da bir patlama haberi

03.10.2016 - 15:42 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni model akıllı telefonlarından iPhone 7 ve 7 Plus da patladı

Apple’dan da bir patlama haberi

Son dönemlerde gündemden düşmeyen haberler arasında yer alan patlayan akıllı telefonlar listesine şimdi de Apple katıldı. Apple’dan iPhone 7 ve 7 Plus telefonların patlamasıyla ilgili gelen haberler kulaktan kulağa dolaşıyor.

Haberin Devamı

Bizlere ulaşan en son gelişme de kargo esnasında patlayan bir tane iPhone 7 bir tane de iPhone 7 Plus telefon mevcut. Ön sipariş ile internetten sipariş verdiği telefonun kutusunu açınca patlamış olduğunu fark eden müşteri hemen resimlerini çekip paylaştı. Amerikalı appleseverin paylaştığı bu resimlere bakınca iPhone’un kutusunun da telefonun kendisinin de darbe aldığı ve bu nedenle de patlamış olabileceğini söyleyebilirim.

Şu aşamada patlama haberleri az sayıda ve kutudan çıkar çıkmaz olduğu için ürünle ilgili bir yargıya varmak yanlış ve ön yargılı bir yaklaşım olur. Kaldı ki dönem dönem her marka akıllı telefonla ilgili patlama haberleri bize ulaşıyor. Konu Apple olunca en ufak detay gündemde bomba etkisi yaratıyor tabii.

Haberin Devamı

Bu ko2nunun ciddiyetini yorumlamak için ilerleyen günlerde olacak gelişmelere bakmak ve Apple’ın yapacağı açıklamalarla birlikte değerlendirmek gerekir. Patlayan iPhone modelleriyle ilgili yeni haberler ulaştıkça sizlerle paylaşacağım.