Teknoloji Apple Watch Uygun Fiyatlı Olarak Mı Gelecek?

Apple Watch Uygun Fiyatlı Olarak Mı Gelecek?

05.09.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Eğer Apple Watch almayı düşünüyorsanız belki satın almadan önce biraz daha beklemeniz sizin için iyi olabilir. Çünkü 1 hafta sonra seçebileceğiniz bir kaç uygun fiyatlı Apple Watch seçeneği bulabilirsiniz. Cuma...

Apple Watch Uygun Fiyatlı Olarak Mı Gelecek

Eğer Apple Watch almayı düşünüyorsanız belki satın almadan önce biraz daha beklemeniz sizin için iyi olabilir. Çünkü 1 hafta sonra seçebileceğiniz bir kaç uygun fiyatlı Apple Watch seçeneği bulabilirsiniz. Cuma günü MacRumors’un raporuna göre Apple, önümüzdeki hafta 9 Eylül'de San Francisco’da düzenlenecek büyük medya konferansında yeni metal Apple Watch serisini duyurabilir. Uygun fiyatlı Apple Watch donanım olarak büyük bir değişikliğe sahip olmayacak. Ancak yeni seride daha uygun fiyatlı altın renkli Apple Watch'lar olabilir. Mart ayında KGI Securities analizcisi Ming-Chi Kuo Apple’ın yeni kasa opsiyonları sunacağını açıklamıştı. Temmuz ayında Kuo yaptığı yeni bir açıklamada ise sarı veya gül kırmızısı renginde alüminyum Apple Watch Sport saatleri olacağını bunların diğer Apple Watch ürünlerine göre daha alınabilir olduğunu ifade etmişti. Şu anda piyasada olan Apple Watch Sport sadece gümüş ve uzay grisi renklerde alüminyum olarak var ve 349 dolardan başlıyor. Bir süredir uygun fiyatlı Apple Watch gündemdeydi zaten, ürünün düşen satışlarının bu hamlede büyük payı olduğu aşikar ama altın renkli uygun fiyatlı Apple Watch binlerce dolar verip altın kaplama Apple Watch alanları biraz kızdırabilir.

Haberin Devamı

Kuo bu yılın başlarında Apple’ın mevcut kasalar için yeni renk seçenekleri ekleyeceğini söylemişti. Bu açıklama yeni iPhone 6S’in daha önce hiç olmamış bir şekilde gül kırmızısı rengi olacağını da düşünürsek oldukça tutarlı geliyor kulağa.