Teknoloji Artık SMS'lerde Hareketli Resim Göndermek Mümkün!

Artık SMS'lerde Hareketli Resim Göndermek Mümkün!

24.09.2014 - 16:43 | Son Güncellenme:

iOS 8 ile gelen değiştirilebilir klavyelere bir yenisi daha eklendi! Artık iPhone'larda SMS ile hareketli resimler de gönderilebiliyor!

Artık SMSlerde Hareketli Resim Göndermek Mümkün

iOS 8 ile Apple’ın 3.parti uygulamaları kabul etmeye başlaması ile geliştiriciler arasında ilk olma yarışları da hız kazandı. Daha önce size İOS 8 ile kullanılabilecek en iyi klavyelerin listesini içeren bir haber sunmuştuk, işte karşınızda o listeye ekleyebileceğiniz klavyelerden biri daha.

Haberin Devamı

Bildiğiniz gibi Gif formatı özellikle internet dünyasında son zamanların en moda ve en eğlenceli formatlarından biri. Riffsy ‘den bir grup bu durumu görmüş ve sayısız gif içeriğine ulaşabileceğiniz bir İOS 8 klavyesi tasarlamış. Hemen hemen her duruma ve her olaya uygun bir gif içeriği bulabileceğiniz bu klavye sosyal mesajlaşma uygulamalarında arkadaşlarınıza duygularınızı tam anlamıyla anlatabilmeniz için büyük bir fırsat sunuyor.

Son derece şık ve kullanışlı bu klavyeyi İOS 8 kullanıcılarının denemesini kesinlikle öneriyoruz. Bu arada sadece Riffsy ‘nin sizlere sunduğu gifleri kullanmak zorunda değilsiniz dilerseniz kendi istediğiniz bir gif uzantılı dosyayı da klavyeye ekleyebiliyorsunuz.