Oyun Asphalt 9: Legends mobil kullanıcılar indirilmeye sunuldu

Asphalt 9: Legends mobil kullanıcılar indirilmeye sunuldu

06.03.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

Gameloft, hız tutkunları için Asphalt 9: Legends'ı Filipin merkezli App Store üzerinden indirmeye sundu. Oyunda lisans hakları alınmış Ferrari ve Porsche gibi 50 adet otomobil, 60 farklı sezon ve 800 adet kariyer modu bulunuyor.

Asphalt 9: Legends mobil kullanıcılar indirilmeye sunuldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

GameLoft, popüler araba yarışı oyunu Asphalt'ın yeni sürümünü indirmeye sundu. Gameloft, Asphalt 9: Legends'ı iOS platformu için yayınlandı. Asphalt 8: Airborne’un devamı niteliğinde olan oyun, şu anda yalnızca Filipinler’de indirme için aktif edildi.

Gameloft Türkiye ile konu hakkında görüştüğümüzde, oyunun hala geliştirilidiğini ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra oyunun nihai sürümünün indirilmeye sunulacağı aktarıldı. Oyunda Ferrari ve Porsche gibi 50 adet lisanslı otomobi, 60 farklı sezon ve 800 adet kariyer modunun bulunduğu söylendi. Gameloft Türkiye, aynı zamanda akıllı telefonlarda konsol deneyimi sunmak istediklerini belirtti.

Asphalt 9: Legends, 1.4 GB boyutunda ve yine isteğe göre modifiye özellileriyle geliyor. Multiplayer modu da bulunan oyunda birçok farklı ligden en fazla 8 kişiyle yarışılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Asphalt 9: Legends'ı Ayarlar/Adınız/iTunes/App Store adımlarını izleyip, Ülke/Bölge seçeneğinden Filipinleri seçerek indirebilirsiniz.