Oyun Dunyasi Asphalt 9: Legends'ın çıkacağı tarih belli oldu

Asphalt 9: Legends'ın çıkacağı tarih belli oldu

05.06.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Gameloft, hız tutkunlarına sunduğu mobil yarış serisinin yeni oyunu Ashalt 9: Legends için geri sayımı başlattı. Asphalt 9: Legends bu yaz tüm dünyada, iOS, Android ve Windows PC platformlarında yayınlanacak.

Asphalt 9: Legendsın çıkacağı tarih belli oldu

Mobil oyun yayıncı ve yapımcılarından Gameloft, arcade yarış serisi Asphalt’ı yeni oyunuyla bir adım ileri taşıyor. Asphalt 9: Legends bu yaz tüm dünyada, iOS, Android ve Windows PC platformlarında yayınlanacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Peki oyunun özellikleri ne olacak?

Asphalt 9: Legends; seriyi başarılı kılan arcade yarış oyunlarının kendine has eğlencesini, güçlü bir çoklu oyuncu sistemi ile gelen sosyal özelliklerle harmanlayarak mobil ve konsol arasında bir oynanış sağlıyor.

Asphalt 9: Legends şu ana dek yalnızca konsollarda görülebilecek grafik kalitesini mobile taşıyor. Gameloft’un geliştirdiği yeni ve güçlü grafik motoru, HDR ve PBR üzerinden yansıtıyor. Grafik detayları dışında popüler arabalar ve ikonik lokasyonları ile birleşimi, oyunculara farklı ve sürükleyici bir yarış deneyimi sunuyor.

Oyuncular, sürücü koltuğunda yarışırken akrobatik hareketi gerçekleştirebilecekler. (yüksek nitro boost’u, 360° taklalar, kendi ekseni etrafında dönme vb.)

Haberin Devamı

Asphalt 9: Legendsın çıkacağı tarih belli oldu

Asphalt: 9 Legends’ın Touchdrive özelliğiyle, sürüş kontrollerine yeni bir yaklaşım kazandırarak sürüş keyfine, stratejik karar vermenin önemini arttıran bir boyut ekliyor. İster Touchdrive, ister klasik kontroller olsun, oyuncuları pistlerdeki dinamik çevre elementlerinin etkisiyle, yoğun ve aksiyon dolu yarış deneyimi sunuyor.

Asphalt 9: Legends, sekiz farklı oyuncunun aynı anda birbirleri ile yarışabilecekleri bir rekabet ortamı sunuyor. Serinin yeni özelliği “Kulüp Sistemi” ile oyuncular kendi topluluklarını kurup, yönetebilecek.

Gameloft oyunlarının üretiminden sorumlu başkan yardımcısı Alexandre Pelletier-Norman, “Asphalt Serisi, halen artmakta olan 650 milyon indirilme sayısı ile mobil yarış oyunlarının lideri konumunda. Asphalt 9: Legends ile birlikte ise amacımız, hayranlarımızın 14 yıl boyunca tecrübe ettiği saf arcade eğlenceyi bir üst seviyeye çıkarmak ve yeni nesil mobil yarış oyunlarında vites arttırmak.” diyor ve “Asphalt ismiyle gelen –yüksek oktanlı- aksiyon, yarışseverleri kapsayıcı bir yarış deneyimine davet ediyor ve biz de onların yeteneklerini kanıtlayarak “Efsane”lerden biri olmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Şirket 12-14 Haziran tarihleri arasında E3’te (Electronic Entertainment Expo ) olacağını açıkladı.