Teknoloji Asus ZenFone 3 İçin Geri Sayım Başladı

Asus ZenFone 3 İçin Geri Sayım Başladı

09.05.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Şimdiye dek kendisini dedikodular eşliğinde gösteren Asus ZenFone 3, çok yakında resmi olarak duyurulabilir. Detaylar haberimizde…

Asus ZenFone 3 İçin Geri Sayım Başladı

Bilgisayar sektöründe büyük bir yer kaplayan Asus, bilindiği üzere bu zamana kadar geliştirdiği ürünleri ile ön plana çıktı. Nitekim PC piyasasında elde ettiği bu başarıyı girdiği mobil sektör ile birlikte taçlandırmak da isteyen firma, bunun adına birbirinden güzel telefon modellerine imza atmakta. En son ZenFone 2 amiral gemi modeli ile karşımıza çıkmış olan firma, bu sefer iddialara göre Asus ZenFone 3 modeli ile hayranlarını karşılamaya hazırlanıyor. Zira yeni bir etkinlik gerçekleştirmek üzere olan şirket, bu esnada yeni amiral gemi modelini tanıtmayı planlıyor olabilir. Bu konuda oldukça kuvvetli iddialar bulunmakta.

Haberin Devamı
Davetiyeler çoktan gönderildi

Şu anda davetiyeler dağıtmakta olan Asus, ne yazık ki davetiyeler içerisine yeni model ile ilgili herhangi bir ibareye yer vermiyor. Ancak şirket içerisinden alınan bilgiler, Asus ZenFone 3 modeli için geri sayımın başladığını ve firmanın yeni modelini yakında tanıtacağını söylemekte. Zenvolution adıyla yapılacak olan etkinlik, tam olarak 30 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Canlı bir şekilde yayınlanması beklenen etkinlikte ZenFone 3’ün gelecek olması ile şimdiden büyük beklentilerin oluşmasına yol açtı.

asus zenfone 3 silikon vadisi Intel de işin içerisine

Etkinlik davetiyelerini tasarlarken işlemci devi Intel’in logosuna da yer veren Asus, bu konuda her ne kadar yorum yapmasa da yeni telefonunda Intel tarafından üretilen bir işlemci kullanabilir. Bekleyip göreceğiz, yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe Ortaya Çıktı