Teknoloji Battlefield 1’den Kısa Bir Video

Battlefield 1’den Kısa Bir Video

08.06.2016 - 11:52 | Son Güncellenme:

DICE tarafından geliştirilmekte olan ve bir süre önce duyurulan Battlefield 1, bu kez yayımlanan kısa videosu ile gündemde…

Battlefield 1’den Kısa Bir Video

Radikal bir karar alarak Birinci Dünya Savaşı temasına geri dönen ve bu sayede rakiplerinin aksine eski dönem konu etrafında şekillenmekte olan Battlefield 1, şimdilerde epey merak edilen oyunlardan biri konumunda. Zira en büyük rakip Call of Duty, en son oyunu ile daha da geleceğe giderek neredeyse uzay temasına sahip bir oyun ile karşımıza çıkacak. Bunun aksine gelecek temasını bir kenara bırakan DICE, geliştirmekte olduğu yeni oyununda tamamen Birinci Dünya Savaşı döneminin şartlarından faydalanarak eski zamana ayak uyduracak. Özellikle eski dönem tanklarını ve geleneksel savaş sistemlerini kullanmaya hazır olun. İlk tanıtım videosu ile beraber yeni Call of Duty oyununu tanıtım videosunu izlenme oranı bakımından geride bırakan oyunun şimdilerde yeni bir videosu daha ortaya çıkmış bulunuyor.

Haberin Devamı

Save the date – A new #Battlefield 1 trailer is coming on June 12. Subscribe now: https://t.co/aOafTo3ukLhttps://t.co/KgRCDccYZd

— Battlefield (@Battlefield) 6 Haziran 2016

15 Saniyelik Yeni Video

Serinin resmi Twitter adresi üzerinden görücüye çıkan yeni video, her ne kadar 15 saniye uzunluğunda oluşu ile hayal kırıklığı yaşatıyor olsa da içerdiği görüntüler ile beraber heyecan verici özelliğini koruyor. Zira paylaşılan bu kısa videoda Battlefield 1 yapımından oyun için görüntü elde etmek mümkün. Yayımlanan videonun bir nevi oynanış videosu olduğunu da söylemek mümkün.

Geliştirilme Süreci Devam Ediyor

DICE tarafından geliştirilmekte olan oyun, hala daha bu süreç içerisinde. İşi sıkı tutan ve aceleye getirmek istemeyen firma, hem almış olduğu bu radikal kararı en iyi şekilde uygulamak hem de oyuncularda oluşan beklentiyi karşılamak için özverili bir şekilde çalışmakta. Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için hazırlanmakta olan oyunu 21 Ekim tarihinde oynamak mümkün olacak.