Oyun Dunyasi Battlefield 5'in çıkış tarihi belli oldu

Battlefield 5'in çıkış tarihi belli oldu

15.05.2018 - 14:04 | Son Güncellenme:

Ünlü oyun üreticisi Electronic Arts'ın sevilen oyun serilerinden biri olan ve merakla beklenen Battlefield 5'in çıkış tarihi ortaya çıktı. Electronic Arts yeni oyunun ne zaman tanıtılacağına dair bir web sayfası yayınladı.

Battlefield 5in çıkış tarihi belli oldu

Electronic Arts'ın Battlefield serisinin yeni oyunuyla ilgili çok sayıda bilgi aktarıldı. EA Games'in 2016 yılında kullanıcılarına sunduğu Battlefield 1, oyuncular tarafından oldukça tutulmuştu. Bunun üzerine Battlefield 1 içerisine programcılar tarafından gizlenmiş olan "The Room" adındaki Easter Egg, oyunculara Battlefield 5 için müjdeli haber verdi.

Haberin Devamı

Oyuncular, Battlefield 5'in duyuru tarihinin sırrını mors alfabesiyle buldu. Açığa çıkan menü görüntülerinin yanı sıra, EA'dan da oyunun tek kişilik modunun bulunağı bilgisi yayınlanmıştı.

Bu kapsamda EA Games, herhangi bir duyuru veya reklam çalışması yapmadan,bir web sayfası hazırladı. “Never Be The Same” (Asla Aynı Olma) sloganıyla açılan sayfada, Battlefield etiketinin yanı sıra 23 Mayıs 2018 mors alfabesiyle yazılmış bir ekran karşınıza çıkıyor.

Web sayfasında Twitter ve Facebook gibi paylaşım butonları dışında herhangi bir yazı bulunmuyor. Facebook paylaşım butonuna basıldığında ise karşınıza Battlefield 1 'e güncelleme ile dahil edilen at resmi temalı Easter Egg çıkıyor.

Oyuna gizlenmiş olan Easter Egg'i kırmak isteyen oyuncular biraz uğraşması gerekiyor. Mors alfabesinin bulunması için borulardan gelen damla seslerini çevirmek gerekiyor. Bu kod dönüştürüldüğünde ise "www.ea.com/neverbethesame" adlı siteyle karşılaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

Battlefield 5'in, 23 Mayıs tarihinde tüm dünyaya kendini duyurması bekleniyor.