Oyun Dunyasi Battlefield: Hardline’ın Yeni Özellikleri Açıklandı

Battlefield: Hardline’ın Yeni Özellikleri Açıklandı

26.01.2015 - 17:48 | Son Güncellenme:

FPS severlerin bir süredir beklediği ve 19 Mart tarihinde piyasaya çıkacak olan hırsız-polis kovalamacısının yeni macerası Battlefield Hardline, harita ve yeni modlarını tanıttı. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak olan Battlefield Hardline’ın yeni haritaları: Downtown, Bank Job, The Block, Dust Bowl, Hollywood Heights, Grow House, Derailed, Riptide, Everglade.

Battlefield: Hardline’ın Yeni Özellikleri Açıklandı

FPS severlerin bir süredir beklediği ve 19 Mart tarihinde piyasaya çıkacak olan hırsız-polis kovalamacısının yeni macerası Battlefield Hardline, harita ve yeni modlarını tanıttı.

PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak olan Battlefield Hardline’ın yeni haritaları: Downtown, Bank Job, The Block, Dust Bowl, Hollywood Heights, Grow House, Derailed, Riptide, Everglade olarak açıklandı. Oyunun yeni modlarının isimleri ise Conquest, Team Deathmatch, Heist, Blood Money, Hotwire, Rescue ve Crosshair.
Downtown, Los Angeles’ın suç dolu sokaklarını aydınlatmaya çalışacağız. Nerede, kimin canının yandığını bilemeyiz.

Bank Job, paranın önemli olduğu haritalardan biri. Suçluların bankaları hedef aldığı bu harita, sık sık soygunlara ev sahipliği yapıyor.
The Block, genelde polislerin yalnız gezdiği ve suçluları rahatça enselediği bir harita.

Dust Bowl, kurak yapısı gereği suçlularla kapışabileceğimiz en zor haritalardan biri.

Hollywood Heights, Hollywood Hills’in köşklerinin zengin görünümü, tabii ki suçluları çekecek cinsten. Doğal olarak, dikkatli olmakta fayda var.
Grow House, suçlular için önemli bir kargonun, polise kaptırılmaması adına verilecek en büyük savaş, bu haritada yapılacak.

Derailed ile tekrar Los Angeles’a geçiyoruz. Ancak bu sefer eski binaların ve fabrikaların soyulmasını önlemeye çalışacağız.
Riptide, uyuşturucunun kol gezdiği sokakları oyuncuya sunuyor. Burası, köprü ve su borularının bağlantılarına da sahip.

Everglade, Florida’nın karanlık kapılarını açıyor. Everglade’in derinliklerinde suçlular ve polisler arasında bitmek bilmeyen bir savaş var.

Conquest modunda amacımız üssümüzü korumak veya karşı takımın üssünü ele geçirmek.
Team Deathmatch, rakibi vurmak üzerine kurulu bir mod.

Heist, büyük işlerin ardındaki yüksek puanları oyunculara sunuyor. Suçlular olabildiğince fazla nakit toplamaya çalışırken, polisler onları durdurmaya çalışıyor.

Blood Money‘de suçlular hem polisten kaçmaya, hem de kanıtları yok etmeye çalışıyor. Her takım kendi parasını güvence altına alıyor ve karşı takımın parasını en fazla çalan, oyunun galibi oluyor.

Hotwire‘da suçlular işaretli araçlardan paraları çalmaya çalışıyorlar. Tabii ki bu sırada polisler onların peşini bırakmıyor.

Rescue modunda takımımız bir rehineyi kurtarmaya çalışıyor. Rehineyi kurtarmak yeterli değil. Zira etrafımızda yığınla tuzak var.

Crosshair modunda suçlular önemli birini öldürmeye çalışıyorlar. Bu sırada polisler de bu kişiyi güvenli bir yere götürmek zorunda.