Oyun Dunyasi Beşiktaş ve Razer Markası Tek Çatıda

Beşiktaş ve Razer Markası Tek Çatıda

30.07.2015 - 13:49 | Son Güncellenme:

BJK çatısı altında bir araya gelen ve kısa sürede Türkiye’nin en başarılı ve popüler espor takımları arasına giren Beşiktaş Espor Kulübü, Team Razer’ın dünya çapında şampiyonlukları olan profesyonel oyunculardan oluşan seçkin saflarına katıldı. Böylece, Turquality ve Atlas’la birlikte, Team Razer üyesi Türk takımların sayısı üçü buldu.

Beşiktaş ve Razer Markası Tek Çatıda

BJK çatısı altında bir araya gelen ve kısa sürede Türkiye’nin en başarılı ve popüler espor takımları arasına giren Beşiktaş Espor Kulübü, Team Razer’ın dünya çapında şampiyonlukları olan profesyonel oyunculardan oluşan seçkin saflarına katıldı.

Böylece, Turquality ve Atlas’la birlikte, Team Razer üyesi Türk takımların sayısı üçü buldu. Team Razer, Counter Strike: Global Offensive, StarCraft 2, League of Legends, Dota 2, World of Warcraft ve daha pek çok oyunda profesyonel olarak rekabet eden ve dünya çapında şampiyonlukları olan seçkin oyunculardan oluşuyor. Bu profesyonel yetenekler, espor arenasında zaman, enerji ve becerilerini ortaya koyup etkileyici oyunlar çıkarıyorlar. Team Razer’ın birinci sınıf kadrosunda dünyanın en çok saygı duyulan League of Legends takımlarından ve Lee “Faker” Sang-Hyeok’un ekibi SKT-T1 ile birlikte KTRolster, Najin e-mFire, LGD, Team Liquid, Counter Logic Gaming, Unicorns of Love, PaiN Gaming ve Furious Gaming de yer alıyor.

1903’den beri ülkemizin en büyük değerlerinden biri olan, futbol, basketbol ve daha pek çok spor branşında başarılı takımların sahibi Beşiktaş, esporun potansiyelini görmüştü. Beşiktaş, espora gösterilen ilginin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir çığ gibi büyüdüğünü görmüş ve Aces High kadrosunu Beşiktaş Espor Kulübü adıyla kendi renklerine bağlamıştı. Beşiktaş şu anda 12 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile bu sezonun Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde 1. Sırada yer alıyor.