Teknoloji Bethesda’dan Kızdıran Bir Nisan Şakası

Bethesda’dan Kızdıran Bir Nisan Şakası

04.04.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

Bethesda geçtiğimiz aylarda Fallout 4 için geliştirdiği DLC planlarını açıkladığında oyuncular daha fazla oyun içeriğine sahip olacakları için memnunlardı.

Bethesda’dan Kızdıran Bir Nisan Şakası

Bethesda tarafında ilginç bir gelişme oldu ve planlanandan daha fazla DLC paketi piyasaya çıkacak. Bu durumda doğal olarak oyunun çıkacak olan tüm dlc paketlerini edinmek için satılan season pass versiyonunun fiyatı arttırılacak. Asıl soru ise ne kadar yeni ve heyecan verici olursa olsun 50 dolara değer mi?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Bethesda bir DLC için oluşturdukları en büyük alanı içeren Far Harbor paketini duyurmuştu. Bugün ise daha başka ve zorlu bir paket duyuruldu. Bu pakette bir eyalet birebir büyüklükte olacak. Büyük bir ihtimalle bu eyalet Rhode Island olacak. Çünkü Rhode Island, Amerika’nın en küçük eyaleti yine de yapıldığında sanal dünyanın en büyük DLC paketi olacak. Bethesda’nın basınla ilişkiler departmanı başkan yardımcısı Howard M’aiq bu sabah basın toplantısında yeni DLC paketinden bahsetti. Fallout 4’ün season pass paketinde yer alan ve henüz duyurulmamış iki DLC paketi bulunuyor. Bunlardan biri Lonesome Rhode. Buraya kadar normal gibi gözükse bile M’aiq, Bethesda’nın bir diğer oyunu olan Skyrim’de bir karakter.

Haberin Devamı

Kendisinin tam adı M’aiq the Liar. Adı gibi kendisi de tam bir yalancı ve açıkladığı söylediği her şey adına yakışır bir şekilde yalandı. Buradan 1 Nisan şakası olduğu anlaşılan haber Fallout 4 hayranlarını fazlasıyla kızdırdı.

Fallout 4 Oyuncuları Kaptan Amerika Fragmanını Çekti