Teknoloji Bilgisayar Kodu Öğrenmenin En “Sexy” Yolu!

Bilgisayar Kodu Öğrenmenin En “Sexy” Yolu!

28.04.2014 - 23:47 | Son Güncellenme:

Son yıllarda sayısı hızla artan bilgisayar, web ve mobil yazılımlarını öğrenmek “bebek” oyuncağı gibi gelecek! Sexy eğitmenler sizleri bekliyor!

Bilgisayar Kodu Öğrenmenin En “Sexy” Yolu

Teknoloji pazarının son yıllarında üretilen bilgisayar, oyun konsolları veya akıllı cihazlarda kullanılan donanım özelliklerinin sağladığı performansta bir diğer büyük etken de yazılım/uygulama uzmanlığı. Kısacası web sunucularının, bilgisayar donanımının veya akıllı cihaz çiplerinin performansını belirleyen en büyük etkenlerden biri de programlara ait kodlar.

Haberin Devamı

Teknolojinin gelişimiyle birlikte bu zamana kadar yüzlerce programlama dili ortaya çıkmış ve birçoğu da günümüzde halen yoğun olarak kullanılmakta. Java, C#, CSS, Obj C, Java Script, .NET, ASP gibi birçok mobil, web ve bilgisayar dilini öğrenmek için artık eğitim setlerindeki sıkıcı satır aralarında takılmanıza veya saatlerde aynı cümlelerin tekrarlandığı videoları izlemenize gerek yok.

Codebabes.com internet sitesi tarafından özel olarak seçilmiş sexy kodlama öğretmenleri, yazılım dünyasına bakış açınızı daha da genişletecek. Algoritma, HTML, PHP, CSS, Internet, SEO gibi eğitimlerin yer aldığı siteyi "http://codebabes.com/" adresinde ziyaret edebilir ve hemen kodlamalara başlayabilirsiniz. Dilerseniz şimdi sizleri sexy kodlama hocalarıyla baş başa bırakalım.

Haberin Devamı