Teknoloji Bilgisayarsız öğrenci kalmasın

Bilgisayarsız öğrenci kalmasın

19.09.2011 - 17:44 | Son Güncellenme:

Exper’den öğrenciler için kolayca bilgisayar sahibi olma fırsatı.

Bilgisayarsız öğrenci kalmasın

Exper Bilgisayar, son teknolojiye sahip ürünlerinde 3 ay ödeme ertelemeli 9 taksit fırsatı sunan “Okula Dönüş” kampanyasını başlattı.

Haberin Devamı

İlköğretim, liseveüniversiteöğrencilerineyönelikhazırlanankampanyakapsamındaöğrenciler, Exper’in giriş, orta ve üst performans seviyesindeki bilgisayarlarına kolayca sahip olabilecek.

Okul açılış döneminde ailelerin artan masraflarını dikkate alan Exper, anne babaların çocuklarına, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile bilgisayar alabilmesini amaçlıyor.

15 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 799 – 1799 TL fiyat aralığındaki bilgisayarlar satışa sunuluyor. Fırsatların geçerli olduğu ürünleri adresinden de incelemek mümkün.

Intel’in gözalıcı ve akıllı performans sunan 2.Nesil Core™ işlemcileriyle güçlendirilmiş Exper bilgisayarlarda Orijinal Windows® 7 Home Premium ve Orijinal Windows® 7 Home Basic işletim sistemi bulunuyor. Exper kampanaya ürünlerini, Türkiye genelindeki yetkili Exper satış noktalarından Yapı Kredi World Card ve Akbank Axess kredikartları ile vade farksız 3 ay ertelemeli 9 taksit imkanıyla satın almak mümkün olacak.

Haberin Devamı