Teknoloji Bill Gates, öğrencilik hayatındaki en büyük pişmanlığını açıkladı: Çok özledim

Bill Gates, öğrencilik hayatındaki en büyük pişmanlığını açıkladı: Çok özledim

02.05.2018 - 16:05 | Son Güncellenme:

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, verdiği son röportajda kolej hayatına dair pişmanlıklarından söz etti. Gates, üniversite hayatı boyunca çok anti-sosyal bir kişiliğe sahip olduğunu ve bundan büyük pişmanlık duyduğunu söyledi.

Bill Gates, öğrencilik hayatındaki en büyük pişmanlığını açıkladı: Çok özledim

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bill Gates, 1975'te Harvard Üniversitesi'nden ayrıldı. Gates, yaptığı son röportajda kolej hayatına dair pişmanlıklarından söz etti. Gates, üniversite hayatı boyunca çok anti-sosyal bir kişiliğe sahip olduğunu ve bundan büyük bir pişmanlık duyduğunu söyledi. Gates, "Asla bir futbol maçına ya da basketbol maçına gitmedim" diye konuştu.

62 yaşındaki milyarder Harvard öğrencileriyle bir araya geldi. "Harvard'da pişmanlık duyduğunuz veya yapamadığınız bir şey nedir?" sorusuna Gates, "Keşke daha çok sosyalleşebilseydim" şeklinde cevap verdi.

Eski Microsoft CEO'su Steve Ballmer'in kendisini Harvard'ın bir sosyal grubu olan Fox Club'a nasıl soktuğuna dair bir hikaye anlattı. "O kadar anti-sosyaldim ki var olduklarını bile bilmezdim. Steve bazı deneyimleri tatmam gerektiğini söyledi. Sanırım alkolden söz ediyordu. Derslerden daha iyi notlar almak ve daha çok derse girip çıkmak dışında hiçbir şeyi umursamıyordum. Oralara gidecektim ve bu da eğiticiydi. Sınıf vya derslerde çok iyiydim ama keşke daha fazla insanı tanımış olsaydım" dedi.