Teknoloji Black Ops 3’ün Yeni Ek İçeriği Yakında Yayımlanacak

Black Ops 3’ün Yeni Ek İçeriği Yakında Yayımlanacak

04.04.2016 - 12:16 | Son Güncellenme:

Treyarch tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yılın sonlarına doğru görücüye çıkan Call of Duty: Black Ops 3 için yeni ek içerik yolda…

Black Ops 3’ün Yeni Ek İçeriği Yakında Yayımlanacak

Yeni nesil konsollar ve PC platformu için geliştirildiği gibi eski nesil konsollar için de görücüye çıkan Call of Duty: Black Ops 3, şimdilerde yayımlanan yeni ek içerikler ile birlikte oynanış süresini uzatmaya çalışıyor. Nitekim oyunun geliştirici firması Treyarch, şimdiye dek bir tane büyük bir eklenti paketi yayımlamış durumda. Bunun ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekip, şimdi ise yapım adına hazırlanan ikinci ek paketi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Eğer oyunda bulunan mevcut haritalardan sıkıldıysanız birkaç hafta sonra yayımlanacak olan ek paketi deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eclipse adıyla anılan yeni ek paket, 19 Nisan 2016 tarihinde PlayStation 4 platformu için yayımlanacak. Öncelikli olarak PS4 için görücüye çıkacak olan paket, bir süre sonra ise diğer cihazlara ulaşacak. Paket içeriğine baktığımızda ise karşımıza 4 yeni çoklu oyuncu modu haritası ve oyunda bulunan zombi modu adına yeni bir hikaye örgüsü çıkıyor. Bu sefer zombiler ile pasifik adasında karşılaşacağız.

Call of Duty: Black Ops 3’ün 50 dolar değerindeki season passini satın aldıysanız yeni ek paketi herhangi bir ücret ödemeden indirebileceksiniz. Season pass sahibi olmayan kullanıcıların ise Eclipse için 15 dolar ödemeleri gerekecek.

Final Fantasy XV, 30 Eylül’de Tüm Konsollarda!..