Teknoloji BlackBerry Venice Modeline Ait Yeni Görüntüler Sızdı

BlackBerry Venice Modeline Ait Yeni Görüntüler Sızdı

11.08.2015 - 11:55 | Son Güncellenme:

Android kullanan BlackBerry Venice'ten yeni haberler var! İşte detaylar... Bir zamanlar iş dünyasında gözde olan BlackBerry, Venice modeli ile tekrardan sahalara dönmeyi planlıyor. Eğer gerekli şartlar sağlanabilir ve güvenlik konusunda iyi...

BlackBerry Venice Modeline Ait Yeni Görüntüler Sızdı

Android kullanan BlackBerry Venice'ten yeni haberler var! İşte detaylar... Bir zamanlar iş dünyasında gözde olan BlackBerry, Venice modeli ile tekrardan sahalara dönmeyi planlıyor. Eğer gerekli şartlar sağlanabilir ve güvenlik konusunda iyi bir seviyeye çıkılırsa Android yüklü bir telefon üretebileceğini söyleyen firma, nihayet piyasaya Android'li bir telefon çıkarma arefesinde. Daha önce sızan bilgilerde, yeni modelin BlackBerry Venice olarak adlandırılacağı ve amiral gemi olarak nitelendirileceği söylendi. Bugünse, cihaza ait birtakım tarama görüntüleri ortaya çıktı. Haberimizin sonundan ulaşabileceğiniz görsellerde, Venice'in kullanım kolaylığı sunması adına hazırlanan görsel kılavuzunu görüyoruz. Bu kılavuzda iki görüntü bulunmakta; biri, BlackBerry Hub özelliğinin nasıl çalıştığını gözler önüne sererken diğeri ise harici bir ekrana görüntü aktarımının nasıl yapılabileceğini resmediyor. İki tarafı da kavisli olan ve bu sayede Galaxy S6 Edge ile benzerlik taşıyan BlackBerry Venice, 5.4 inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde çalışan bir ekran ile geliyor.

Haberin Devamı

Qualcomm ile iş birliği içerisine giren BlackBerry, yeni ürününde Snapdragon 808'i tercih edecek. İşlemcinin neden Snapdragon 810 olmadığı sorusu ise büyük ihtimalle şirketin ısınma sorunları ile uğraşmak istememesi olarak yanıtlanabilir. Zira şu sıralar 810 setinde oldukça fazla ısınma problemleri baş göstermekte. 3 GB RAM ile rahat bir kullanım sunmayı planlayan model, tam 18 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Üstün netlikte görüntüler yakalamamızı sağlayacak olan bu kamera, ayrıca OIS destekli olarak nitelendirilmekte. Tüm bu özelliklere sahip Venice'in henüz duyurulma tarihi ya da çıkış tarihi gibi bilgileri mevcut değil. Crackberry tarafından paylaşılan görseller şöyle: