Oyun Dunyasi Blizzard’ın Efsane FPS’si Güncellendi

Blizzard’ın Efsane FPS’si Güncellendi

30.06.2016 - 16:16 | Son Güncellenme:

Blizzard‘ın sevilen FPS oyunu Overwatch, beklenen modu olan Competitive tarafını sonunda gün yüzüne çıkarttı. PC platformlarından 28 Haziran’dan itibaren açılan mod, konsolcuları biraz bekletecek. Oyuncular yeni sezonu beklemeden Competitive yani Rekabetçi modun tadını çıkartabilirler. Bu moda erişmek için 25. seviye sınırına ulaşmanız gerekiyor. Bu da oyuna hakim olmak gerektiği anlamına geliyor. Oyundaki “Play” kısmında “Competitive Play” […]

Blizzard’ın Efsane FPS’si Güncellendi

Blizzard‘ın sevilen FPS oyunu Overwatch, beklenen modu olan Competitive tarafını sonunda gün yüzüne çıkarttı.

Haberin Devamı

PC platformlarından 28 Haziran’dan itibaren açılan mod, konsolcuları biraz bekletecek. Oyuncular yeni sezonu beklemeden Competitive yani Rekabetçi modun tadını çıkartabilirler. Bu moda erişmek için 25. seviye sınırına ulaşmanız gerekiyor. Bu da oyuna hakim olmak gerektiği anlamına geliyor. Oyundaki “Play” kısmında “Competitive Play” modu hemen gözünüze çarpacaktır, tıklayın ve rekabetin tadını çıkartın.

İlk defa sezona girdiyseniz belli seviyeye dahil değilsiniz demektir. Oyun, sizin için rastgele bir eşleşme yapar. Belli seviyeye ulaştığınızda tabii ki bu durum değişecektir. Ayrıca Rekabetçi modda yılda 4 sezon vardır. Yaklaşık 3.5 – 4 ay süren bu sezonlar her bittiğinde, 2 haftalık kapalı sezon zamanı aktifleşir.

Haberin Devamı

Madem Rekabetçi mod oynuyoruz, bari ödülümüz de olsun değil mi? Blizzard onu da unutmamış. Bu modda 10 maç tamamlayanlar, özel olarak tasarlanan sprey ve oyuncu simgesi kazanıyorlar. Ayrıca kazandığımız her maç ile Rekabetçi puanı elde ediyoruz, bu puanlarla altın silah alabilmek mümkün.