Oyun Dunyasi Brezilya’nın Yeni Lideri Belli Oldu

Brezilya’nın Yeni Lideri Belli Oldu

03.08.2016 - 11:16 | Son Güncellenme:

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI‘da Brezilya’ya II. Pedro’nun liderlik edeceğini duyurdu. 1839 yılında doğan II. Pedro 19. yüzyılda Brezilya ve Uruguay’ı kapsayan bölgelerden oluşan Brezilya İmparatorluğu’nun ikinci ve son lideriydi. Civilization V oyuncuları Brave New Worldgenişleme paketiyle oyuna gelen ve Brezilya’ya liderlik eden II. Pedro’yu şüphesiz ki hatırlamışlardır. […]

Brezilya’nın Yeni Lideri Belli Oldu

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI‘da Brezilya’ya II. Pedro’nun liderlik edeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

1839 yılında doğan II. Pedro 19. yüzyılda Brezilya ve Uruguay’ı kapsayan bölgelerden oluşan Brezilya İmparatorluğu’nun ikinci ve son lideriydi. Civilization V oyuncuları Brave New Worldgenişleme paketiyle oyuna gelen ve Brezilya’ya liderlik eden II. Pedro’yu şüphesiz ki hatırlamışlardır.

Babası tahtı bırakıp Avrupa’ya kaçtıktan sonra beş yaşından itibaren ülkeye hükmetmek için yetiştirilen II. Pedro çocukluğunu yaşamasına izin vermeyen monarşiye karşı kızgın olsa da halkına inanılmaz derecede bağlı oluşuyla tanınmıştır. Brezilya’nın yeni liderinin son videosunu buradan izleyebilirsiniz.