Oyun Bu 5 oyun her zaman yanınızda

Bu 5 oyun her zaman yanınızda

05.01.2010 - 15:00 | Son Güncellenme:

Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu 5 oyun ile can sıkıntısı tarih olacak!

Bu 5 oyun her zaman yanınızda

İş arasında zaman öldürmek istiyorsanız bu portable - taşınabilir oyunları çok seveceksiniz. Sadece USB belleğe kaydedin ve hep yanınızda taşıyın. Üstelik kuruluma da gerek yok! Benzerleri arasından sıyrılan ve çok iyi zaman geçirten bu oyunları denemelisiniz.

Hiçbiri kurulum istemiyor, USB bellekten ya da sabit diskten tıklayıp çalıştırabiliyorsunuz. Elbette gelişmiş ve derin oyunlar beklemeyin; basit ve eğlenceli seçenekleri deneyin...

Tile World Portable

Bir labirent bulmacası olan oyunda Chip'i çıkışa götürmeye çalışıyorsunuz. Çıkış da bir sonraki bölüm oluyor. Ancak Chip'in yolunda engeller ve düşman yaratıklar var. Labirenti geçmeli ve Chip'i zarar görmeden bölüm sonuna ulaştırmalısınız.

Download: Tile World Portable

Jooleem Portable

Görünüş olarak Bejewelled'ı hatırlatan bir oyun. Jooleem'de amaç, aynı renkten 4 taşa tıklayarak bir dikdörtgen oluşturmak. Böylece bu taşlar yok oluyor.

Kalan taşlar yerlerinden oynuyor ve oyuncu tekrar tıklayıp daha fazla taş yok etmeye çalışarak eğlenceli bir biçimde vakit geçiriyor. Bir süre sonra cidden bağımlılık yapıcı hale gelen çok eğlenceli bir oyun.

Download: Jooleem Portable

Atomic Tanks Portable

Atomic Tanks, benzeri çok olan ama ekstralarıyla öne çıkan klasik bir oyun. İki tank karşılıklı pozisyon alıyor ve sırayla ateş ediyor. Kim kimi yok etmeyi başarırsa!

Ok tuşlarıyla silahın açısını ayarlayıp, space tuşuyla ateş ediyorsunuz. Oynarken saatler harcayabileceğiniz bu oyunda işin sırrı, yeri oymak ve rakibinizi ateş etmenin zor olduğu bir pozisyona düşürmek. İçerdiği silah çeşitliliğiyle çok başarılı ve sayısız modu mevcut.

Download: Atomic Tanks Portable

L Breakout 2 Portable

Bir topu yolluyorsunuz, daha sonra tenis oynar gibi sağ, sol hareket edip topa vurarak bütün taşları yok etmeye çalışıyorsunuz.

Amiga zamanlarından hatırlanabilecek bir oyun türü. Zor ama eğlenceli, hızlı refleksler gerektiriyor. Tereddüt edecek ya da düşünecek vaktiniz pek olmuyor.

Download: L Breakout 2 Portable

Poker TH Portable

Texas Hold'em Poker, 6 bilgisayar karakteriyle ya da ağ üzerinden arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun. Kişiye özel avatarlar, özel kartlar, online sohbet ve ses seçeneklerine sahip.

Download: Poker TH Portable

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.