Oyun Dunyasi Bu Konseri Siz Yöneteceksiniz

Bu Konseri Siz Yöneteceksiniz

15.04.2015 - 13:52 | Son Güncellenme:

Guitar Hero efsanesi Guitar Hero Live ile yaşamaya devam ediyor. Hem de gerçek seyirciler eşliğinde. Guitar Hero sayesinde kavuştuğumuz ilginç aksesuarlar, epik müziklerle bir araya gelmiş ve oyun dünyasını gerçek anlamda tatmin etmeyi başarmıştı. Ekranlarda takip ettiiimiz renkli notalar, parmaklarımızdan kayıp gittiğinde seyircinin yuhalanmasıyla ortalık darmaduman oluyordu.

Bu Konseri Siz Yöneteceksiniz

Guitar Hero efsanesi Guitar Hero Live ile yaşamaya devam ediyor. Hem de gerçek seyirciler eşliğinde.

Guitar Hero sayesinde kavuştuğumuz ilginç aksesuarlar, epik müziklerle bir araya gelmiş ve oyun dünyasını gerçek anlamda tatmin etmeyi başarmıştı. Ekranlarda takip ettiiimiz renkli notalar, parmaklarımızdan kayıp gittiğinde seyircinin yuhalanmasıyla ortalık darmaduman oluyordu. Guitar Hero Live ile konsept hemen hemen aynı şekilde ilerliyor. Ancak bu sefer gerçek seyirci ve birinci bakış açısı işin içerisine giriyor.

Activision’ın son projesi Guitar Hero Live, gerçek müziği ve gerçek seyirciyi ayağımıza getiriyor. Müzik grubumuzu kuruyor ve notaları doğru şekilde çaldığımızda konser alanı gerçek anlamda çığlıklara bulanıyor. Durum tam tersi olunca, grup üyeleri mutsuzlaşıyor ve tabii ki seyirci de durumdan pek hoşnut olmuyor.

Oyun bu yılın son bahar aylarında PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Wii U ve ayrıca mobil platformlara da gelecek. Rock Band 4’ün aksine canlı konser görüntülerini kullanacak olan Guitar Hero Live, The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Carrie Underwood, Pierce the Veil, Blitz Kids ve daha fazla sürprizi de beraberinde getirecek.

Yöneteceğiniz konserin videosu için tıklayın.