Oyun Dunyasi Bu Oyunda Kendi Dünyanızı Yaratıyorsunuz

Bu Oyunda Kendi Dünyanızı Yaratıyorsunuz

08.04.2015 - 14:14 | Son Güncellenme:

Mobil platformlar hayatımızın bir parçası ve en azından her birinde mutlaka bir oyun denemişliğimiz vardır. Sırf merakımızdan bile olsa denediğimiz o oyunlar, kimi zaman insabın hayatında alışkanlık yapıyor ve muhtemelen Minions Paradise da bu tarz bir oyun olacak. EA'in yeni sürprizi Despicable Me (Çılgın Hırsız) animasyonunun şirin sarı minionları.

Bu Oyunda Kendi Dünyanızı Yaratıyorsunuz

Mobil platformlar hayatımızın bir parçası ve en azından her birinde mutlaka bir oyun denemişliğimiz vardır. Sırf merakımızdan bile olsa denediğimiz o oyunlar, kimi zaman insabın hayatında alışkanlık yapıyor ve muhtemelen Minions Paradise da bu tarz bir oyun olacak.

EA’in yeni sürprizi Despicable Me (Çılgın Hırsız) animasyonunun şirin sarı minion’ları. Illumination Entertainment ile bir araya gelen EA, Minions Paradise oyununu piyasaya çıkartacak. Oyun, gelecekte birkaç minion’ın hayatını konu alacak ve ilk konuğumuz Phil.

Minions Paradise’da Phil’i yönlendirecek ve çeşitli diğer minion’lara yardım edeceğiz. Ayrıca bol bol dans edecek, balık tutacak ve hatta kayak bile yapacağız. Kısacası ücretsiz olarak oynayabileceğimiz oyunda, kendi cennetimizi yaratacağız. Oyun, Minions filmiyle birlikte 10 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak.