Teknoloji Casper'dan kışkırtıcı kırmızı!

Casper'dan kışkırtıcı kırmızı!

05.10.2012 - 18:44 | Son Güncellenme:

Teknoloji dünyasından kalitenin yanı sıra moda akımı oluşturan ürünlere imza atan Casper’dan bir yenilik daha geliyor.

Casperdan kışkırtıcı kırmızı

Renklerin anlam kazandırdığı yeni modeller notebook kullanıcılarının yeni gözdesi olacak. Casper Yeni Jenerasyon İnce Notebook 13.3’ler de kışkırtıcı kırmızı renk kadınlar, buz gri rengi ise erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Haberin Devamı

Ürünleriyle teknoloji dünyasında moda yaratan Casper, incelik, şıklık ve uygun fiyata erişilebilirliği bir araya getirdi. Normal notebooklardan daha ince olan, yüzde 100 alüminyum dizaynı, yeni nesil 987 Pentium İşlemcisi sayesinde üstün performans ile hız kesmeyen Yeni Jenerasyon Notebook 13.3 renk seçenekleriyle bay ve bayanlara farklı alternatif sunuyor.

Kırmızı’nın Ateşi Gri’nin Asaleti

İş yerinde, seyahatte, sosyal yaşantımızın bir parçası haline gelen notebooklarda renklerin büyülü dönemi devam ediyor. Casper Yeni Jenerasyon Notebooklar 13.3, kırmızı’nın kışkırtıcılığını, şıklığını, kolay kombine olan joker renk olarak bayanların her an yanında taşımasını sağlıyor. Ciddiyet ve dengi unsuru anlamların taşıyan grinin; asaletini, mesafeli duruşunu ise yeni nesil notebooklar ile beylerin beğenisine sunuyor. Klasik renklerden sıkılanlar için ideal bir seçenek sunan CASPER’ın bu modelleri, dizüstünde tarzınızı gün yüzünü vuruyor. Casper yeni jenerasyon ince notebook modelleri, 899TL KDV dahil çok özel tanıtım fiyatıyla yalnızca Casper Store ve yetkili satıcılarından temin edilebiliyor.

Haberin Devamı

Donanımıyla İstekleri Karşılıksız Bırakmıyor…

CASPER Yeni Nesil Notebooklar, dizaynın yanı sıra sahip olduğu donanım ile dizüstünden beklenen performansı en iyi şekilde kullanıcılarını sunuyor. 42 Whr polymer batarya uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. SSD desteğiyle tasarlanan yeni nesil notebooklar eğlence özelliklerine de sahip. 3 waat özeliğiyle yüksek ses çıkış sistemine sahip olan Casper Yeni Nesil Notebook 13.3, müzik keyfini de en üst seviyede yaşatıyor.