Teknoloji Cem Yılmaz da Alkışlarla Yaşıyor!

Cem Yılmaz da Alkışlarla Yaşıyor!

17.08.2009 - 00:59 | Son Güncellenme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, kendisinin seslendirerek online video odaklı bir paylaşım sitesine yüklediği “Ah Bu Gönül Şarkıları” adlı ses dosyası, internet dünyasında büyük ilgi uyandırdı

Cem Yılmaz da Alkışlarla Yaşıyor

Nostaljik video, ses, görüntülerin yer aldığı ve kullanıcılardan gelen içerikle beslenen “Alkışlarla Yaşıyorum” adlı internet sitesine (alkislarlayasiyorum.com) 20 Haziran 2009’da CMYZ adlı yeni bir kullancı tarafından yüklenen ses dosyasının açıklama bölümünde şu ifadelere yer veriliyordu:
“Bu eseri Cem Yılmaz sadece ve sadece ‘alkışlarla yaşıyorum’a olan hayranlığına binaen yayınlamaktadır... Eser Safiye Ayla’nın bestesidir ve derim ki herkes hayatını yaşar ise ben de alkışlarla yaşıyorum....ha ahha hhahha... Sevgilerimle.”

Haberin Devamı

Siteye yorum yağdı
Bunun ardından son 1.5 ayda 30 binin üzerinde kullanıcı tarafından izlenen video, sitede yorum rekorunu kırdı. İlgili bölüme 160’ın üzerinde yorum geldi.
Yorumlarda ana gündem maddesini şarkıyı seslendiren ismin Cem Yılmaz olup olmadığı konusu oluşturdu.
Bu durum sanal alemde farklı sitelerde de tartışma yarattı.
Yaptığı bir söyleşide bu konu satır aralarında geçince şarkıyı gerçekten de Cem Yılmaz’ın yüklediği, ilgiyle takip ettiği sitede bu denemesiyle ilgili ilk tepkileri almak istediği ortaya çıktı. Sanal alem Cem Yılmaz’ı alkışlarla karşılıyor...
- Alkislarlayasiyorum.com sitesi, ismini, Sanat Güneşi Zeki Müren’le özdeşleşen parçadan alıyor.
- Cem Yılmaz’ın seslendirdiği parçanın bulunduğu adres: