Teknoloji Çıkacak Olan Oculus Rift Oyunları

Çıkacak Olan Oculus Rift Oyunları

17.03.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Oculus Rift 28 Martta geliyor ve yanında gelirken etkileyici bir oyun listesi ile geliyor. Sanal gerçekliğe erkenden yatırım yaparak kumar oynayan geliştiricilerin 30 oyunu Oculus Rift ile beraber çıkacak.

Çıkacak Olan Oculus Rift Oyunları

Oculus Rift ile gelecek oyunlardan bazıları Samsung’un sanal gerçeklik başlığı Gear VR kullanılarak da oynanabiliyor. Eğer Oculus Rift alacak kadar zengin değilseniz sanal gerçeklik merakınızı böyle giderebilirsiniz.

Haberin Devamı

Adrift: Gravity filmine benzer bir oyun. Adventure Time: Magic- Man’s Head Games: Aksiyon platform oyunu. Airmech: Command: Güzel bir gerçek zamanlı strateji. Albino Lullaby: Çok renkli korku oyunu. Audio Arena: Hareket kontrollü ritm oyunu. Project CARS: Uzun süredir piyasada olan yarış simülasyonu oyunu. Chronos: Third-person aksiyon, macera oyunu. Darknet: Güzel tasarlanmış bir hackleme oyunu. Dead Secret: İlginç bir cinayet soruşturması. Defense Grid 2: VR kule koruma. Deadhalls: İnanılmaz derecede korkutucu bir korku oyunu. Elite Dangerous: Otantik bir uzay macerası. Esper: Yap-boz, macera oyunu. Eve Valkyrie: Eve Online oyuncuları ile uzayda it dalaşı. Fly to KUMA: Tatlı ayıcıkların ceket giydiği bir oyun. EVE Gunjack: Uzay mekiğinde bir topçuyu oynayın. Herobound SC: Basit VR RPG oyunu. Keep Talking and Nobody Expose: Pek yardımcı olmayan rehber ile bombaları kurtarın. Lucky’s Tale: Bir tilkinin başrolde olduğu third-person platform oyunu. Omega Agent: Eğlenceli bir ajan simülasyonu. Radial G: Basit bir VR Wipeout oyunu. Room: Yap-boz oyunu. Shufflepuck Cantina Deluxe VR: Hokey oyunu. Smashing the Battle: Arena savaşı. Vanishing of Ethan Carter: Klasik macera oyunu şimdi VR’da. Vektron Revenge: Geometry Wars’un VR sürümü. VR Tennis Online: Virtua-Tennis tarzı eğlenceli bir spor oyunu. Pinball FX2: Ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. BlazeRush: Arcade yarış oyunu. Windlands: Yüzen adalarda yaşayan Tarzan simülatörü.

PlayStation VR Fiyatı Belli Oldu