Oyun Dunyasi Counter-Strike:GO İçin Matrak "Chicken Defusal" Modu Videosu

Counter-Strike:GO İçin Matrak "Chicken Defusal" Modu Videosu

26.09.2014 - 00:34 | Son Güncellenme:

Popüler FPS oyunu Counter-Strike: GO için yapılmış Chicken Defusal oyun modunun artık çok komik bir videosu var.

Counter-Strike:GO İçin Matrak Chicken Defusal Modu Videosu

Valve’ın en matrak ve çılgın oyununu Team Fortress 2 olarak bilirsiniz değil mi? Ama doğru açıdan bakmayı başarabilirseniz Counter-Strike da oldukça komik olabiliyor. Her şey 2011’de YouTube’da yayınlanan komik bir bir Counter-Strike: Global Offensive tanıtım videosu ile başladı. Flashdeck Animations grubunun yaptığı videoda çöpten adam karakterler oyunu tanıtıyor ve “Chicken Defusal” isimli yeni (ve tamamen bir espri olan) bir oyun modundan bahsediyor.

Haberin Devamı

Ardından bu video o kadar popüler oluyor ki, 4,5 milyon kez izleniyor ve bir mod ekibi bu espri olsun diye düşünülmüş Counter-Strike: Global Offensive modunu gerçeğe çeviriyor. Herkesin üzerine bomba takılı bir tavuğun peşinden koşturduğu gerçek Chicken Defusal modu çok beğeniliyor ve 5 yıldız alıyor.

Şimdi de Chicken Defusal modundan etkilenen Deviant Pictures isimli “Source Filmmaker” ekibi çok matrak bir video hazırlamış. Hem terörist, hem de anti-terörist gruplarının, üzerine bomba takılı süper zeki (veya süper şanslı) bir tavuğu nasıl olup da bir türlü yakalayamadıklarının çok komik hikayesine tanık olun.

Buradan videosunu izleyebilirsiniz.