Oyun Dunyasi Crash Bandicoot Geri Dönüyor

Crash Bandicoot Geri Dönüyor

23.08.2016 - 14:15 | Son Güncellenme:

Yeni Crash Bandicoot bölümü Crash Bandicoot’un baş düşmanı Dr. Neo Cortex’i Skylanders misafir yıldızı olarak sunuyor. Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. oyuncuların hayal güçlerini daha önce görülmemiş biçimde gerçeğe dönüştürmelerini sağlayan Skylanders Imaginators’a daha fazla içerik ve daha fazla karakter getiriyor. Skylands’in kötü adamları Gamescom’u ele geçirecek ve oyunculara yepyeni Crash […]

Crash Bandicoot Geri Dönüyor

Yeni Crash Bandicoot bölümü Crash Bandicoot’un baş düşmanı Dr. Neo Cortex’i Skylanders misafir yıldızı olarak sunuyor. Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. oyuncuların hayal güçlerini daha önce görülmemiş biçimde gerçeğe dönüştürmelerini sağlayan Skylanders Imaginators’a daha fazla içerik ve daha fazla karakter getiriyor.

Haberin Devamı

Skylands’in kötü adamları Gamescom’u ele geçirecek ve oyunculara yepyeni Crash Bandicoot bölümü Thumpin’ Wumpa Islands’ı gösterecekler. İşin başındaki Skylands’in en ünlü kötü adamı Kaos, yeni misafir Skylander yıldızı Dr. Neo Cortex’in de yardımıyla oyuncuların hayallerine hayat veren deneyime daha da fazla eğlence katacak. Her iki süper kötü adam da Skylanders Imaginators’ta tamamen oynanabilir oyuncaklar olarak Skylanders Sensei karakterlerine katılıyorlar; Kaos Skylanders Imaginators başlangıç paketi için ön sipariş veren ve satın alan oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.