Teknoloji David Goldberg Hayatını Kaybetti!

David Goldberg Hayatını Kaybetti!

04.05.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Survey Monkey’ın CEO’su Facebook’un COO’su Sheryl Sandberg’nin kocası David Goldberg hayatını kaybetti.

David Goldberg Hayatını Kaybetti

Cuma akşamı gerçekleşen olayın sebebi henüz açıklanmasa da 47 yaşında ve iki çocuk babası olan David Goldberg’in ölümü iş dünyasında büyük üzüntüye sebep oldu.

Haberin Devamı

David Goldberg’in kardeşi, Robert Goldberg, abisinin öldüğünü facebook hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yapmış olduğu paylaşımda “Yaşadığımız olayı ve abimi kaybetmemi kelimeler anlatamaz ancak abimin çocuklarının onun ne kadar değerli bir insan olduğunu bilmesini istiyorum bu sebeple duygularınızı paylaşmanızı istiyorum” dedi.

Haberi duyan binlerce kişinin yanında Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, David Goldberg için “muhteşem bir insandı” yorumunu yaptı.
Goldberg sosyal çevresinde olduğu kadar iş dünyasında da oldukça başarılıydı. Capitol Records ve Yahoo’da gösterdiği başarının sonrasında SurveyMonkey’nin CEO’su olmuştu.Goldberg yönetiminde olan 500 çalışanla birlikte web tabanlı dünyanın en büyük araştırma servislerinden biri olmayı başarmış ve dünya çapında 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir platformu yönetiyordu.

Haberin Devamı

Facebook’un COO’suSherylSandberg ile 2002’de tanışan David Goldberg iki yıl sonra evlenme teklifi etmiş ve dünya evine girmişti. Eşi SherylSandberg’in hem evinde hem de işinde muhteşem bir insan olarak nitelendirdiği David Goldberg’in ölümü sosyal medyaya çok farklı yansıdı.