Oyun Dunyasi Devasa Tanklara Yeni Harita Eklendi

Devasa Tanklara Yeni Harita Eklendi

21.08.2015 - 13:48 | Son Güncellenme:

Wargaming, World of Tanks yenilenmiş Dünya Haritası’nın Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Kore’de oyuncuların beğenisine sunulduğunu duyurdu. Tamamen yenilenen Dünya Haritası, büyük bir heyecanla beklenen Klan Savaşları entegrasyonu, baştan aşağı yenilenmiş bir arayüz ve muazzam derecede genişletilmiş bir haritayla geliyor. Kaleler ve Dünya Haritası birleştirilerek takımlara “etki” (influence) adında yeni bir para birimi kazanma imkânı sunulmuş.

Devasa Tanklara Yeni Harita Eklendi

Wargaming, World of Tanks yenilenmiş Dünya Haritası’nın Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Kore’de oyuncuların beğenisine sunulduğunu duyurdu. Tamamen yenilenen Dünya Haritası, büyük bir heyecanla beklenen Klan Savaşları entegrasyonu, baştan aşağı yenilenmiş bir arayüz ve muazzam derecede genişletilmiş bir haritayla geliyor.

Kaleler ve Dünya Haritası birleştirilerek takımlara “etki” (influence) adında yeni bir para birimi kazanma imkânı sunulmuş. Etki, bölgeleri ele geçirerek ya da çarpışmalara girerek kazanılıyor ve yeni yerler üzerinde hak iddia edip Klanlara harita üzerindeki herhangi bir bölgeyi ele geçirme şansı sunuyor. Ayrıca “Etki” aracılığıyla bölgelere yatırım yapmak, bölgelerin gelirini artırmak, bölükler ve yeni birimler satın almak da mümkün. Bölükler, Klan’daki üye sayısından bağımsız olarak gerekli sayıda tanka sahip tam donanımlı savaş birimleridir.

Klan Savaşları’nın bir başka iyi yanı da, ELO sıralamasını yükselterek kontrol edilen bölgelerden daha fazla gelir elde etme imkânı sunması. Yeni Dünya Haritası ile tüm bölgelerin toplam geliri eskisinden üç kat daha yüksek olabilecek. En üst seviyeye ulaşıldığında ise Dünya Haritası, günde 10 milyon altın üretecek.