Teknoloji Digital Age Summit, 12-13 Mayıs’ta gerçekleşecek

Digital Age Summit, 12-13 Mayıs’ta gerçekleşecek

06.05.2015 - 14:58 | Son Güncellenme:

Dijital pazarlama dünyasının gündemini belirleyen Digital Age Summit, milliyet.com.tr'nin iletişim sponsorluğunda 12-13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Digital Age Summit, 12-13 Mayıs’ta gerçekleşecek

“Think Logical Act Digital” temasıyla 12-13 Mayıs tarihlerinde Raffles Otel’de yapılacak DigitalAge Summit’te Content, Big Data, Design, Mobile gibi başlıklar altında bir çok konu tüm yönleriyle tartışılacak. Digital Age Summit etkinliği etkileşim sağlarken isabetli bir buluşma sağlayacak ve networking imkanları ile ilham verip, öğretici rol üstlenecek.

Haberin Devamı

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek Digital Age Summit 2015’in ana teması “Think Logical Act Digital”. 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte Big Data’dan Content’e, Design’dan Mobil Teknolojilere kadar pek çok konu dünya çapında uzmanlar tarafından tartışmaya açılacak.

Dijital medyanın ve dijital kanallardan kitlelere ulaşmanın giderek önem kazandığı iş dünyasında, dijital trendler, iletişimin değişen dinamikleri ve yeni bakış açıları Digital Age Summit’te masaya yatırılacak.

Digital Age Summit 2015‘in moderatörlüğünü bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla tanınan gazeteci ve yazar Serdar Kuzuloğlu yaparken, dijital dünyanın zirvesindeki uzmanlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Digital Age Summit 2015’te buluşuyor.


DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ