Oyun Disney, Marvel Heroes'i kapatıyor

Disney, Marvel Heroes'i kapatıyor

16.11.2017 - 15:40 | Son Güncellenme:

Marvel Heroes kapatılıyor. Gazillion Entertainment ile olan ilişkilerinin son bulduğunu belirten Marvel temsilcisi, kısa süre sonra Marvel Heroes oyununun kapanacağını söyledi.

Disney, Marvel Heroesi kapatıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Marvel'ın 2013'ten beri oynanan oyunu Marvel Heroes dolayı kapatılacak. Marvel (Disney altında), Marvel Heroes'u yapan Gazillion Entertainment ile olan ilişkisini sona erdirdiğini söyledi.

Bir e-postada, Marvel temsilcisi şunları yazdı: "Marvel Heroes taraftarlarına Gazillion Entertainment ile olan ilişkimizi sona erdirdiğimizi ve Marvel Heroes oyunlarının kapatılacağını bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Marvel Heroes topluluğuna katılan oyunculara içtenlikle teşekkür ediyoruz ve kullanılabilir olduklarında daha da güncelleme yapacağız" dedi.

PC için 2013'te piyasaya çıkan Marvel Heroes, Spider-Man, Squirrel Girl veya Storm gibi oynanabilir karakterleri satan ücretsiz bir oyun. Bu yılın başlarında oyun PS4 ve Xbox One'a da aktarıldı.

Haberin Devamı

Marvel Heroes'un geliştiricisi, oyuna Loki ekledikten sonra ekim ortasından bu yana sosyal medya kanallarında sessiz kaldı ve önde gelen taraftarlar oyunun geleceğini düşünmeye başladı.

Marvel Heroes, geçtiğimiz aylarda bazı sıkıntılar yaşadığını oyunculara belli ediyordu. Geliştirici Gazillion, haftalık topluluk güncellemelerinin dördünü, ayrıca oyunun Cadılar bayramı etkinliği ve Thor: Ragnarok filmi içeriğini zamanında eklememişti.

Marvel Heroes, zamanı henüz açıklanmasa da kısa süre içerisinde kapatılacak.