Teknoloji Elon Musk, Tesla otomobillerinde video oyunlar sunacak

Elon Musk, Tesla otomobillerinde video oyunlar sunacak

02.08.2018 - 16:21 | Son Güncellenme:

Tesla CEO'su Elon Musk, Tesla'ya oyun geliştiricileri almak istiyor. Oyunlar Tesla'nın arabaları için tasarlanacak. Musk, Twitter'da "Merkezdeki dokunmatik ekranı, telefonu ve arabayı birleştiren süper eğlenceli oyunlar yapmak istiyoruz." dedi.

Elon Musk, Tesla otomobillerinde video oyunlar sunacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Elon Musk, Tesla'ya oyun geliştiricileri almak istiyor. Musk, geçen gün attığı tweette "Video oyunu geliştirmeye çalışıyorsanız, Tesla'ya başvurmayı düşünün. Merkez dokunmatik ekranı, telefonu ve arabayı birleştiren süper eğlenceli oyunlar yapmak istiyoruz." dedi.

Muhtemelen oyun sadece araba hareket halinde değilken de oynanabilecek. Ya da belki de sadece yolcular oyunları oynayabilecek. Musk, şimdilik sistemin nasıl çalışacağını söylemedi.

Bu arada Tesla, klasik Atari oyunlarını yaklaşan bir yazılım güncellemesinde dokunmatik ekrana ekliyor. Tesla arabaların 9.0 yazılım güncellemesi ile gelebilecek oyunlar arasında Missile Command, Pole Position ve Tempest gibi yapımlar var. Pole Position gibi yarış oyunlarında arabanın kendi direksiyonu kullanılabilecek.

Haberin Devamı

En azından şimdilik hiç kimse Tesla'yı dev bir video oyun konsolu ya da ölüm makinesine çevirmeyecek gibi görünüyor.