Teknoloji Elon Musk'ın gizli tünelini iki günde yaptılar

Elon Musk'ın gizli tünelini iki günde yaptılar

15.02.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın attığı bir Tweet, meydan okumaya dönüştü. Trafiği ortadan kaldırmak için çalışmalar yürüten ve SpaceX laboratuvarından LA. Uluslararası Havalimanı'na gizli bir tünel çalışması yürüttüğü ifade edilen Musk'a, Minecraft oyuncuları iki günde proje tasarlayarak meydan okudu.

Elon Muskın gizli tünelini iki günde yaptılar

Elon Musk, trafik sorununa çözüm niteliğinde bir proje geliştireceğini dile getirmişti. Çalışmalara başlayacağını ve trafik sorununu ortadan kaldıracağını ifade eden Musk, sorunu tüneller yolu ile halledeceğini ifade etmiş ve projelere başlayacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Musk'ın bu sefer yerin altında gizli tünel inşaatı çalışmaları yürüttüğü ifade ediliyor. SpaceX merkezinden Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na uzanan, gizli bir tünel üzerinde çalıştığı söylentilerin başını çekiyor. Ayrıca Musk'ın, resmi Twitter hesabı üzerinden bir tünelin başlangıcı gibi duran fotoğraf paylaşması bu söylentileri destekler nitelikte görünüyor. Fakat attığı Tweet'in altına yazdığı bir ayrıntı bir meydan okumaya dönüştü.

Hangi tünel olduğunu belirtmediği bir tünelin giriş görselini paylaşan Musk, Tweet'in altına Minecraft yazdı. Bunu meydan okuma olarak algılayan Minecraft oyuncuları ise buna karşılık iki günlük çalışma sonucu SpaceX laboratuvarından LA. Uluslararası Havalimanı'na gizli bir tünel tasarımı ortaya koydu.