Teknoloji Elon Musk'ın Silikon Vadisi'nde düzenlenen bir seks partisine katıldığı iddia edildi

Elon Musk'ın Silikon Vadisi'nde düzenlenen bir seks partisine katıldığı iddia edildi

15.01.2018 - 14:31 | Son Güncellenme:

Elon Musk'ın temsilcilerinden biri, verdiği bir röportajda şok açıklamalarda bulundu. Temsilci, Musk'ın gece saat 1’de Silikon Vadisi’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldığını ve bu etkinliğin bir seks partisi olarak anıldığını belirtti.

Elon Muskın Silikon Vadisinde düzenlenen bir seks partisine katıldığı iddia edildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Silikon Vadisi'ndeki seçkin ereklerin, bol miktarda uyuşturucu ve kadınla düzenli olarak özel seks partileri düzenlediği söyleniyor. Bloomberg TV’nin editörlerinden Emily Chang, son iki yıldır teknoloji merkezindeki seks partilerinin ve bu skandalların işleyişini inceleyen bir kitap yazıyor.

Brotopia adını verdiği kitabında, sektöre nam salmış serbest seks kültürü ve bu kültürün getirdiği kulüpler, gizli kapaklı yürütülen parti organizasyonları gibi önemli detayları açığa çıkartıyor. Chang'in kitabında partilere katılan iki düzine anonim olmayan insan, söylendiği gibi Silikon Vadisi'nin seks kültürünü ayrıntılarıyla anlatıyor. Business Insider’a konuşan Musk’in temsilcisi Steve Jurvetson ise adını sıkça duyduğumuz Elon Musk'ın da söz konusu partiye katıldığını söyledi

Haberin Devamı

Musk’ın “kostüm” temalı ve “kurumsal” bir parti olduğu düşüncesiyle bir etkinliğe katıldığı ve o etkinlikten kısa sürede ayrıldığı ortaya çıktı. Temsilcisinin yaptığı açıklamara göre Musk, bu partide gece saat 01:00’a kadar vakit geçirdikten sonra ayrıldı ve düşünülenin aksine vaktini teknoloji ve inşaat şirketleri üzerine konuşarak geçirdi.

Temsilcinin açıklamaları şu şekilde: "Elon, DFJ tarafından finanse edilen teknoloji ve inşaat şirketleri ile ilgili konuştuktan sonra birkaç saat boyunca partide kaldı ve 1:00'dan sonra ayrıldı. Onun izlenimi bir parti değil, kostüm temalı bir kurumsal bir partiydi.”

Bunun ardından Musk'tan partiyle ilgili uzun bir bildiri geldi. Kısaca, Musk partinin yanlış tanımlandığını söyledi.

Bir başka teknoloji yatırımcısı olan Paul Biggar, konu hakkında, söz konusu partinin gerçek bir şirket eğlencesi olduğunu ve sapkın bir ortam bulunmadığını ve kendisi partiden saat 00:30’da ayrıldığı için ilerleyen saatlerde ortamın değişeceğine dair bir izlenimi olmadığını belirtti.