Teknoloji Eminem sevgililerini Tinder'dan bulduğunu itiraf etti

Eminem sevgililerini Tinder'dan bulduğunu itiraf etti

05.01.2018 - 16:34 | Son Güncellenme:

Son albümü Revival ile büyük beğeni toplayan Eminem, sevgililerini Tinder'dan bulduğunu itiraf etti. 45 yaşındaki rapçi, "Birileriyle aşk yaşamak benim için zor. Boşandığımdan beri birkaç kişiyle görüştüm fakat hiçbiri toplum önüne çıkarmak istediğim cinsten ilişkiler değildi" dedi.

Eminem sevgililerini Tinderdan bulduğunu itiraf etti

Onur Binay/miliyet.com.tr

Haberin Devamı

ABD’li rapçi Eminem, Vulture dergisine hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı ve sevgililerini Tinder'dan bulduğunu söyledi. İkinci kez evlendiği Kimberly Anne Scott’ta 2006’da boşanan rapçi şu sıralar yalnız olduğunu söyledi. Eşinden boşandıktan sonra birkaç kişiyle görüştüğünü açıklayan Eminem, bunların hiçbirinin toplum önüne çıkarmak istediği ilişkiler olmadığını açıkladı.

45 yaşındaki Eminem, “Birileriyle aşk yaşamak benim için zor. Boşandığımdan beri birkaç kişiyle görüştüm fakat hiçbiri toplum önüne çıkarmak istediğim cinsten ilişkiler değildi” dedi.

Sanatçı, verdiği röportajda yer alan “Takıldığınız insanları nereden buluyorsunuz?” sorusuna ise ilginç bir cevap verdi: “Tinder'dan. Bu konuda ciddiyim. Bazen de Grindr uygulamasını kullanıyorum. Eskiden gece kulüplerine gider, kızlarla orada tanışırdım. Benim için ilginç zamanlardı.”