Teknoloji En çok indirilen uygulamalar listesi güncellendi! İşte yeni liste

En çok indirilen uygulamalar listesi güncellendi! İşte yeni liste

14.10.2021 - 17:30 | Son Güncellenme:

Mobil uygulamaların popülerliği arttıkça, yüklenen uygulamalar tarafında bunun etkileri sürüyor. Yeni yayımlanan bir raporda 2021 yılının üçüncü çeyreğindeki en popüler uygulama belli oldu. SensorTower tarafından yayımlanan listeye göre Snapchat tekrar yükselişte, TikTok liderliği bırakmıyor.

En çok indirilen uygulamalar listesi güncellendi İşte yeni liste

TikTok her ne kadar eleştirilse de popülerliğini katlayarak artırmaya devam ediyor. Yeni yayımlanan bir grafikte en çok indirilen uygulama olan TikTok 200 milyona yaklaşan indirme ile en yakın rakibi olan Facebook’a önemli bir fark atıyor. Facebook ikinci sırada en popüler uygulama olurken, listenin üçüncü sırasında Instagram yer alıyor.

Haberin Devamı

En çok indirilen uygulamalar listesi güncellendi İşte yeni liste

En popüler uygulamalar sırasıyla WhatsApp, Messenger, Snapchat, Telegram, Zoom, CapCut, Spotify, Netflix, Twitter, YouTube, Amazon ve Google Meet oluyor.

Hatırlatmak gerekirse TikTok kısa bir süre önce 1 milyar kullanıcıyı geride bırakmıştı. Hızla yükselmeye ve popülerliğini katlamaya devam eden TikTok, pek çok kesim tarafından en çok ‘eleştirilen’ uygulamalardan biri. Yine de popülerliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor.