Oyun Dunyasi Epik MMORPG’ye Güncelleme

Epik MMORPG’ye Güncelleme

30.05.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

Square Enix Ltd BAFTA adayı DVO FINAL Final Fantasy XIV‘nin en yeni içerik güncellemesi için Revenge of the Hordeismindeki resmi fragmanı yayınladı. Revenge of the Horde (3.3 Yaması) 7 Haziran’da aktifleşecek ve oyuna heyecan verici, aksiyon dolu güncellemeler getirecek. Bunlar arasında Dragonsong War ana senaryo görevinin merakla beklenen finali, Moogle ırkından yeni Beast Tribe görevleri […]

Epik MMORPG’ye Güncelleme

Square Enix Ltd BAFTA adayı DVO FINAL Final Fantasy XIV‘nin en yeni içerik güncellemesi için Revenge of the Hordeismindeki resmi fragmanı yayınladı.

Haberin Devamı

Revenge of the Horde (3.3 Yaması) 7 Haziran’da aktifleşecek ve oyuna heyecan verici, aksiyon dolu güncellemeler getirecek. Bunlar arasında Dragonsong War ana senaryo görevinin merakla beklenen finali, Moogle ırkından yeni Beast Tribe görevleri ve oyuncuların daha rahat eşleşerek Eorzea’nın en zorlu mücadelelerine birlikte katılabilmelerini sağlayacak yeni Raid Finder özelliği de bulunuyor. Tabii hepsi bu kadarla sınırlı değil, bu epik güncelleme oyuna daha birçok yeni özellik katacak. Epik MMORG’nin güncelleme videosu burada!