Teknoloji Haberleri Eski moda saatinizi nasıl akıllı hale getirebilirsiniz?

Eski moda saatinizi nasıl akıllı hale getirebilirsiniz?

01.06.2018 - 12:03 | Son Güncellenme:

Mont Blanc, eski saatlerinizi akıllı saat haline getirecek bir saat kayışı hazırlıyor. Twin Smart Strap adlı kayış, kordon kısmına dijital bir ekran ekleyerek normal saatlerinizi akıllı saate dönüştürüyor.

Eski moda saatinizi nasıl akıllı hale getirebilirsiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Akıllı saat devrimine henüz katılmadıysanız, muhtemelen bunun için iyi bir nedeniniz var. Belki de saatinize gerçekten bağlısınızdır ve mevcut saatinizi yeni bir cihazla değiştirdiğinizde zaman kavramanız değişebilir. Alman lüks saat üreticisi Montblanc, klasik saatleri akıllı izleme, dijital ödemeler ve daha fazlasına sahip akıllı bir cihaza dönüştürebilen Twin Smart Strap'i tanıttı.

Eski moda saatinizi nasıl akıllı hale getirebilirsiniz

Twin Smart Strap adlı akıllı kayış, iki farklı parçadan oluşuyor; rahat saat kayışı ve kavisli ekranlı akıllı bir modül. Kayış, yüksek kaliteli kauçuk kompozitten yapılmış ve kullanıcının tarzına uygun çeşitli malzemelerle geliyor. Deri ve naylon seçenekleriniz mevcut. Ayrıca 20mm ve 22mm versiyonlarında da geliyor.

Haberin Devamı

Eski moda saatinizi nasıl akıllı hale getirebilirsiniz

Akıllı modülün kendisi, kayışın toka kısmında yer alıyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılan modül, yağmur suyuna ve diğer kazara gelecek darbelere karşı IP68 derecesiyle geliyor. Akıllı modülün ekranı, Montblanc'ın "zarif koruyucu cam" olarak adlandırdığı kavisli tek renkli AMOLED panelden oluşuyor. Kullanıcılar Twins ekranından gelen bildirimleri okuyabilecek. Montblanc Pay ödeme hizmetleri ise Mastercard ve Visa ile geliştirildi. Kullanıcılar, Montblanc Pay ile beş karta kadar kullanabilir.

Montblanc Twin Smart Strap, Ağustos ayında Montblanc'da 390 euro'dan (yaklaşık 455 dolar) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.