Oyun Dunyasi ESpor Dünyasından Yeni Gelişmeler

ESpor Dünyasından Yeni Gelişmeler

31.05.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Riot Games, gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi karşılaşmaları başladı. eSpor sevgisi her geçen sezon büyüyor.

ESpor Dünyasından Yeni Gelişmeler

Riot Games, gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi karşılaşmaları başladı.

eSpor sevgisi her geçen sezon büyüyor. Geçtiğimiz sene Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen League of Legends Türkiye Büyük Finali’ni 10 bin kişi alanda, yüz binlerce kişi de çevrimiçi olarak bilgisayar ve telefonlarının ekranları karşısında izlemişti.

8 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği Yaz Mevsimi’nin finalinde şampiyonluğunu ilan eden takım, League of Legends Dünya Şampiyonluğu mücadelesinde Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak. Ligin Yaz Mevsimi’nde mücadele eden takımlar ise Atlas, Beşiktaş eSpor Kulübü, CREW, Dark Passage, HWA.Gamesatış, NumberOne eSports, Oyun Hizmetleri ve Team Turquality.

Şampiyon takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.