Oyun Dunyasi ESpor Turnuvasının Şampiyonu Bir Türk

ESpor Turnuvasının Şampiyonu Bir Türk

13.10.2015 - 11:17 | Son Güncellenme:

Hearthstone’da ülkemizi temsil eden Barış “Ulquiomaru” Görgülü Türkiye’de Dijitalsporlar alanında ilk Türk Dünya şampiyonu oldu! 19 Eylül 2015’de, BigKazan ve G2A.com işbirliği ile gerçekleştirilen WSVG Maldives 2015 Türkiye ayağını birincilik ile bitirip Maldivlerde ülkemizi temsil eden oyuncularımız 11 Ekim Pazar günü ülkemize geri döndüler. Ülkemizi 3 HWA oyuncusunun temsil ettiği, Maldivler Bandos Resort’da gerçekleşen turnuvada […]

ESpor Turnuvasının Şampiyonu Bir Türk

Hearthstone’da ülkemizi temsil eden Barış “Ulquiomaru” Görgülü Türkiye’de Dijitalsporlar alanında ilk Türk Dünya şampiyonu oldu!

Haberin Devamı

19 Eylül 2015’de, BigKazan ve G2A.com işbirliği ile gerçekleştirilen WSVG Maldives 2015 Türkiye ayağını birincilik ile bitirip Maldivlerde ülkemizi temsil eden oyuncularımız 11 Ekim Pazar günü ülkemize geri döndüler. Ülkemizi 3 HWA oyuncusunun temsil ettiği, Maldivler Bandos Resort’da gerçekleşen turnuvada Hearthstone temsilcimiz, oyuncus Barış “Ulquiomaru” Görgülü, Ozzywig ve Las3d gibi deneyimli oyuncuların arasından sıyrılarak birinciliği elde etti ve espor alanında ilk ve tek Türk Dünya Şampiyonu sıfatını kazandı. Öte yandan Fifa 15 Temsilcimiz Uğur “WolborQ” Bayram ise “Ufenok77” ve “Agge” Fifa camiasının önde gelen isimlerinin bulunduğu turnuvada 3. olma başarısını gösterdi. Son olarak StarCraft II oyuncumuz Berkay “Zerghamdi” Erbaş başarılı bir turnuva çıkarmasına rağmen Team Dignitas temsilcisi Lucasz “Tefel” Czarnecki ye yenildikten sonra Losers Bracket maçında Overdeath ile eşleşti. Rakibini 2-1’lik skorla eleyip turnuvaya devam hakkını kazanan Zerghamdi, çeyrek final maçlarında tekrar Tefel ile eşleşti ve 2-1 yenilerek turnuvaya çeyrek finallerde veda etti.