Teknoloji Essential Phone kısa süre sonra satışa çıkıyor! Peki Essential Phone'u nasıl satın alabilirim?

Essential Phone kısa süre sonra satışa çıkıyor! Peki Essential Phone'u nasıl satın alabilirim?

01.06.2017 - 10:51 | Son Güncellenme:

Android'in kurucusu Andy Rubin, yeni akıllı telefonı Essential Phone kısa süre sonra satışa sunulacak. Peki Essential Phone'a nasıl sahip olabilirsiniz.

Essential Phone kısa süre sonra satışa çıkıyor Peki Essential Phoneu nasıl satın alabilirim

Android kurucusu Andy Rubin, geçtiğimiz günlerde Essential Phone adlı yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı. Üzerinde logo veya şirketin adı gibi bir marka taşımayan telefon, ABD'li kullanıcılar ön sipariş yaptırabilse de cihazın resmi çıkış tarihi hakkında bir bilgi yoktu. Rubin, Recode Kod Konferansı'nda telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Rubin'e göre, Essential Phone önümüzdeki 30 gün içinde satışa sunulacak. Yani tüketicilerin Haziran sonundan önce cihaza sahip olabilecek. Rubin aynı zamanda telefonun kendi dijital asistanına sahip olacağını da belirtti.

Essential Phone adlı akıllı telefonun ön yüzünü Galaxy S8'de olduğu gibi tamamemn bir ekran kaplıyor. Ekranın üst kısmında ise sadece ön kamera için ayrılmış bir alan göze çarpıyor. Andy Rubin'in imzasını taşıyan telefon, titanyum ve seramik malzemelerinden üretileen gövdesi ile de darbelere ve düşmelere karşı oldukça dayanıklı. Aynı zamanda telefonun üzerinde herhangi bir logo bulunmuyor.

185 gram ağırlığında ve 7.8 mm kalınlığında olan Essential Phone'un teknik özellikleri arasında 2560 x 1312 piksel çözünürlüklü 5.71 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı, çift lensli 13 MP arka (4K 30fps, 1080p 60fps veya 720p 120fps) ve 8 MP ön kamera (4K 30fps, 1080p 60fps veya 720p 120fps), hızlı şarj destekli 3040 mAh pil yer alıyor. Telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı bulunmuyor. Ancak şirket, cihazın kutusundan bir dönüştürücünün çıkacağını belirtti. Ayrıca telefonla birlikte telefonun üst kısmına monte edilecek bir 360 derece kamera da sunulacak.

Haberin Devamı

Nasıl satın alabilirsiniz?

700 dolar fiyat etiketine sahip Essential Phone'u şimdilik ABD dışında satın almak mümkün değil. ABD vatandaşlarına özel olarak başlatılan ön sipariş dönemi ise hala devam ediyor. Eğer ABD'de yaşıyorsanız, Essential Phone'un resmi internet sitesine girip kayıt yaptırarak ön sipariş verebilirsiniz.