Teknoloji Ezel'e Yasak İşlemedi

Ezel'e Yasak İşlemedi

23.03.2010 - 12:25 | Son Güncellenme:

Son zamanların en popüler dizilerinden Ezel, dün yayınlanan bölümünün sonunda izleyicileri şaşırtan bir reklam yaptı. İşte Ezel'in YouTube yasağını delen resmi video paylaşım sayfası...

Ezele Yasak İşlemedi

Popüler video paylaşım sitesi YouTube, tüm dünyada kazandığı ciro ve yeni uygulamalarıyla haberlere konu olurken ülkemizde hâla sayfayla ilgili yasaklar gündemde. Sürekli açılıp kapanan site her ne kadar yasak olsa da, Türk kullanıcılar bu konudaki yasal uyarıyı dinlemiyor.

Haberin Devamı

Başbakan'dan sonra son zamanların en popüler yerli dizisi Ezel de izleyicilerini YouTube'a davet etti. Dizinin dün gece yayınlanan bölümünün bitiş jeneriğinde ekran başındakileri hem gülümseten hem de şaşırtan ufak bir reklam yazısı yayınlandı.

Yasağa rağmen izleyici rekoru kırdı

Çünkü, Ezel'in artık girişi yasak olan YouTube'da resmi bir video paylaşım sayfası bulunuyordu. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, hem ilgi çekmek hem de fanatiklerin izinsiz olarak internette yaydığı Ezel videolarının önüne geçmek için böyle bir uygulamaya başvurdu.

Ezel'in resmi YouTube kanalına girenler ise, dizinin en beğenilen sahnelerine ve bölümlerinin fragmanlarına göz atabiliyor.

Resmi olarak yasak olan YouTube'da dizinin sayfasını 216.161 kişi izledi ve 1.122 kullanıcı da adresin hayranı oldu. Bu durumda akılla gelen tek soru ise sadece Ezel'in sayfası bile bu kadar ilgi görürken YouTube yasağını hâlâ sürdürmenin ne anlamı kaldığı? Ezel'in resmi YouTube sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.