Teknoloji Facebook Bir Rekor Daha Kırdı!

Facebook Bir Rekor Daha Kırdı!

11.11.2014 - 12:49 | Son Güncellenme:

Dev sosyal medya firması bir rekor daha kırdı, WhatsApp ve Messenger uygulamalarını kullanarak mesaj atan toplam 1 milyardan fazla kişi var.

Facebook Bir Rekor Daha Kırdı

’ın yöneticisi David Marcus, dün gönderdiği mesajda uygulamasının 500 milyon kişi tarafından kullandığını belirtti. İnsanların iletişim kurmak için, birbirlerinin hayatlarına dokunmak için ve kendilerini ifade edebilmek için ’ı seçmelerinin, ekibine azim ve motivasyon verdiğini söyledi Marcus.

Haberin Devamı

kurucularından Jan Koum ise Eylül başındaki mesajında ’ın 600 milyon aylık aktif kullanıcısı olduğunu söylemişti. Özellikle kayıtlı kullanıcı değil, uygulamayı aktif şekilde kullanan ve mesaj atan kullanıcı rakamını verdiğini belirtmiş ve ikisinin çok farklı şeyler olduğunu sektöre hatırlatmıştı.

İşte şimdi Marcus’un attığı mesaj ile ortaya çıktı ki, ’un toplamda 1.1 milyardan fazla mesajlaşma uygulaması kullanıcısı var. zaten sosyal medya alanında bir devken, mesajlaşma alanında da ne kadar büyük olduğunu böylece ortaya koymuş oldu. uygulaması Facebook’dan ayırılıp, kendi başına bir uygulama haline getirildiğinde kullanıcılar büyük tepki vermişti. Ama şu andaki durum insanların alıştığını ve memnuniyetle kullanmaya devam ettiğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Facebook tarafında tüm bu olumlu gelişmelerin yanında Facebook’un başının dertte olduğu da bir uygulama var.