Teknoloji Facebook Hashtag Artık Cepte!

Facebook Hashtag Artık Cepte!

28.06.2013 - 16:24 | Son Güncellenme:

Güncellemelerine ve bünyesine yeni özellikler katmaya devam eden Facebook, “#Hashtag” özelliğini şimdi de mobil kullanıcılarına sundu!

Facebook Hashtag Artık Cepte

’da rastladığımız hatta birçoğumuzun sıkça kullandığı ’ler, geçtiğimiz haftalardan itibaren ’ta da aktif olarak kullanılabilir hale geldi. Bir ay içerisinde çıkardığı 4.özellik ile Twitter’a meydan okuyan , Hashtag’in kullanım sınırlarını genişletmekte oldukça kararlı.

Haberin Devamı

Techcrunch’da yer alan haberlere göre Facebook’un Hashtag’leri tıklanabilir olmakla kalmayacak bir de arama çubuğunun altında güncel başlıkları yer alacak. Durum paylaşımlarında kullanılabilecek Hashtag’lerin birbirlerinle bağlantılı olabileceği ve bu sayede güncel Hashtag’ler arasında yapma imkanı sunacağı belirtiliyor.

işletim sistemindeki yeniliklere bir yenisi de Facebook tarafından ekleniyor. Tıklanabilir ve aratılabilir güncel hashtag’lerin Apple cihazlarında kullanılabileceğinin yanı sıra “m.facebook.com” mobil arayüzünde de aktif olarak kullanılabiliyor olacak.

İlk açıklamalarında, belirli aşamaların olmayacağını duyuran Facebook, bu özelliğin yalnızca masaüstü tarayıcılarında kullanılacak olması, kullanıcıları oldukça üzmüştü. Sürpriz niteliğindeki bu haber ile hem mobil kullanıcıların hem de Facebook’un yüzü daha fazla gülecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bakalım inkar edilen ve sonradan ortaya çıkarılan özelliklere arasına daha neler eklenecek? Bekleyip göreceğiz…